Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: FC izvoru Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15687
FC izvoru fc stama
541 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimiä verovert de bal door een tackle van achteren. Pimiä geeft een lange en hoge pass. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tagliamonte is nu in balbezit. Mercia verovert de bal door een tackle van achteren. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. Botezatu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mercia rent richting de bal. Mercia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - fc stama 1:0

40e minuut.
Tabalanza is nu in balbezit. Tabalanza geeft een hoge lob. Mercia kopt de bal weg. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pimiä kopt de bal weg. Méresse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perlik is nu in balbezit. Perlik geeft een hoge lob. Czaszyn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - fc stama 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC izvoru 44%, fc stama 56%.
FC izvoru - fc stama 2:0

49e minuut.
Perlik passt de bal met de wreef. Castelões bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelões passt de bal zonder na te denken. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. Botezatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bothwell rent richting de bal. Czaszyn onderschept slim de pass. Czaszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - fc stama 3:0

52e minuut.
Gourriel met een snelle inworp. Castelões bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelões passt de bal zonder na te denken. Perlik rent richting de bal. Perlik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Atleti met een sublieme pass. Gourriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourriel geeft de bal voor. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ruszczyc geeft de bal voor. Klungelig pakt Pimiä de bal. Ştrulă is nu in balbezit. Miloradović is nu in balbezit. Miloradović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Huet probeert naar een medespeler te passen. Delalande rent richting de bal. Delalande probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bothwell probeert de bal aan de voet te houden. Botezatu met een sublieme pass. Vicente kopt de bal weg. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Delalande geeft de bal voor. Mercia rent richting de bal. Czaszyn rent richting de bal. Mercia rent richting de bal. Mercia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Delalande neemt de hoekschop. Atleti rent richting de bal. Atleti passt de bal in één keer door. Perlik heeft problemen om de bal te vangen. Perlik draait met de bal, schiet en ... Botezatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Atleti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perlik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC izvoru 25%, fc stama 75%.
FC izvoru - fc stama 3:0