Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti Hajime
433 eu at Tactiek 2.2.1.4
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
47.3 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Sigel geeft een hoge lob. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniarek rent richting de bal. Stellacci verovert de bal door een tackle van achteren. Stellacci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Postelnicu de bal. Canthelou onderschept slim de pass. Canthelou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Broniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniarek geeft een lange en hoge pass. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Luntraru met een snelle inworp. Bogdanowicz met een sublieme pass. Luntraru geeft een lange en hoge pass. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marinov geeft een hoge lob. Vujanović is nu in balbezit. Luntraru begaat een overtreding. Luntraru krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu met de inworp. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Stellacci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Neaga geeft een hoge lob. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Hajime 1:0

30e minuut.
Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ passt de bal zonder na te denken. Krokowski rent richting de bal. Krokowski met een sublieme pass. Stellacci rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Postelnicu geeft de bal voor. Inworp. Luntraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 51%, Hajime 49%.
bobartanii-interisti - Hajime 1:0

46e minuut.
Mlekota komt het veld opgelopen. Remedi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Luntraru rent richting de bal. Vujanović onderschept slim de pass. Vujanović passt de bal met de wreef. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Peloso verovert de bal door een tackle van achteren. Peloso geeft een lange en hoge pass. Daar is Marinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Dănceanu kopt de bal weg. Peloso heeft problemen om de bal te vangen. Peloso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou met een sublieme pass. Kolęda is nu in balbezit. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Coroianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Postelnicu kopt de bal weg. Vujanović rent richting de bal. Luntraru begaat een overtreding. Luntraru krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Powieczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 47%, Hajime 53%.
bobartanii-interisti - Hajime 1:0