Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-24 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Faláb Fc. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16000
Faláb Fc. Baboon FC
442 Tactiek 4somewith3somev2
50% Balbezit 50%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Płaskoczyński probeert de bal met de borst te controleren. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković met een sublieme pass. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ćirković probeert naar een medespeler te passen. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek geeft de bal voor. Klungelig pakt Witucki de bal. Witucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:1

12e minuut.
Musielak passt de bal met de wreef. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:2

14e minuut.
Bellomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne verovert de bal door een tackle van achteren. Magne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Witucki de bal. Witucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lankininkas rent richting de bal. Wyrwas verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwas probeert naar een medespeler te passen. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković geeft een hoge lob. Witucki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:3

20e minuut.
Płaskoczyński onderschept slim de pass. Płaskoczyński passt de bal zonder na te denken. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Grociak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:4

31e minuut.
Kučírek met de inworp. Ćirković geeft een lange en hoge pass. Sośnicki rent richting de bal. Witucki onderschept slim de pass. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:5

36e minuut.
Magne is nu in balbezit. Magne geeft de bal voor. Wyrwas kopt de bal weg. Məlikov rent richting de bal. Məlikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Płaskoczyński passt de bal zonder na te denken. Kučírek rent richting de bal. Kučírek geeft een lange en hoge pass. Witucki krijgt zijn hoofd ertegen. Grociak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Płaskoczyński passt de bal zonder na te denken. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković speelt de bal door. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Grociak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 70%, Baboon FC 30%.
Faláb Fc. - Baboon FC 0:5

47e minuut.
Kučírek speelt de bal door. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ćirković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Witucki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grociak bokst de bal weg. Wyrwas geeft een hoge lob. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:6

49e minuut.
Ćirković rent richting de bal. Ćirković passt de bal zonder na te denken. Witucki rent richting de bal. Witucki schiet op doel. Grociak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:7

51e minuut.
Marczyński kopt de bal weg. Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek met een sublieme pass. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:8

53e minuut.
Teodorescu geeft een hoge lob. Musielak kopt de bal weg. Ćirković speelt de bal door. Klungelig pakt Kučírek de bal. Kučírek geeft een hoge lob. Grociak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witucki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:9

56e minuut.
Ćirković passt de bal met de wreef. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek geeft de bal voor. Witucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Grociak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:10

60e minuut.
Musielak geeft de bal voor. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Teodorescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Teodorescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Kučírek met een sublieme pass. Ćirković is nu in balbezit. Witucki rent richting de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:11

67e minuut.
Płaskoczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Smirnov de bal. Ćirković speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grociak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:12

73e minuut.
Inworp. Rybarczyk komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kučírek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćirković geeft een hoge lob. Witucki rent richting de bal. Witucki schiet op doel. Grociak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Baboon FC 0:13

83e minuut.
Kučírek probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas met een sublieme pass. Klungelig pakt Witucki de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Grociak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casteleiro komt het veld opgelopen. Grociak trapt de bal weg. Płaskoczyński kopt de bal weg. Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Casteleiro is nu in balbezit. Casteleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Płaskoczyński passt de bal met de wreef. Kučírek rent richting de bal. Kučírek met een sublieme pass. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 84%, Baboon FC 16%.
Faláb Fc. - Baboon FC 0:13