Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welshpool FC Guilty Bears
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Alexander onderschept slim de pass. Alexander probeert naar een medespeler te passen. French is nu in balbezit. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maxwell kan de bal niet met de borst controleren. Maxwell geeft een hoge lob. Stock probeert de bal aan de voet te houden. Gabriel rent richting de bal. Gabriel schiet op doel. German bokst de bal weg.

31e minuut.
French rent richting de bal. French geeft een lange en hoge pass. Wyatt is nu in balbezit. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. German trapt de bal weg. Howse kopt de bal weg. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Easter geeft een hoge lob. Weston is nu in balbezit. Weston geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welshpool FC 58%, Guilty Bears 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welshpool FC - Guilty Bears 0:0

67e minuut.
French verovert de bal door een tackle van achteren. French passt de bal in één keer door. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stock de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gwatkin trapt de bal weg. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Righton de bal. Righton geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Stock geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turner met de inworp. Klungelig pakt French de bal. French schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Godfrey speelt de bal door. Stephens is nu in balbezit. Abraham onderschept slim de pass. Abraham schiet op doel. Connelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welshpool FC - Guilty Bears 1:0

79e minuut.
Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal in één keer door. Harthill geeft een hoge lob. Turner controleert de bal met de borst. Turner draait met de bal, schiet en ... German probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welshpool FC 44%, Guilty Bears 56%.
Welshpool FC - Guilty Bears 1:0