Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonderful Reds Irate Wasps
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Bellamy de bal. Ashbee rent richting de bal. Ashbee passt de bal in één keer door. Oakley rent richting de bal. Oakley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Gregson onderschept slim de pass. Gregson passt de bal zonder na te denken. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Talbot de bal. Rogerson probeert naar een medespeler te passen. Edwards is nu in balbezit. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bellamy is nu in balbezit. Ashbee onderschept slim de pass. Ashbee passt de bal met de wreef. Hancock is nu in balbezit. Hancock geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Reds - Irate Wasps 1:0

28e minuut.
Pope is nu in balbezit. Rogerson onderschept slim de pass. Rogerson passt de bal met de wreef. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonderful Reds - Irate Wasps 1:1

33e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Rogerson onderschept slim de pass. Rogerson probeert naar een medespeler te passen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tuft is nu in balbezit. Tuft passt de bal met de wreef. Rogerson rent richting de bal. Rogerson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Browning met een sublieme pass. Pope is nu in balbezit. Tuft onderschept slim de pass. Tuft geeft de bal voor. Edwards springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Reds - Irate Wasps 1:2

38e minuut.
Oakley met een sublieme pass. Ashbee heeft problemen om de bal te vangen. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Reds - Irate Wasps 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Reds 51%, Irate Wasps 49%.
Wonderful Reds - Irate Wasps 1:3

58e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Ashbee rent richting de bal. Oakley is nu in balbezit. Oakley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hoare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoare passt de bal in één keer door. Rogerson met een sublieme pass. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ... Crawford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bosanquet trapt de bal weg. Talbot kopt de bal weg. French bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashbee verovert de bal door een tackle van achteren. Ashbee draait met de bal, schiet en ... Gornall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Reds 50%, Irate Wasps 50%.
Wonderful Reds - Irate Wasps 1:3