Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longaniza e campo FC MaxiRaph
442 Tactiek 424
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Riveros passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal in één keer door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervera met de inworp. Letelier is nu in balbezit. Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu geeft een hoge lob. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cangio is nu in balbezit. Cangio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 1:0

7e minuut.
Everlein rent richting de bal. Letelier rent richting de bal. Kerschen rent richting de bal. Riveros rent richting de bal. Riveros geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fontela probeert naar een medespeler te passen. Kerschen is nu in balbezit. Letelier is nu in balbezit. Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kerschen speelt de bal door. Cangio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ubeda is nu in balbezit. Cangio verovert de bal door een tackle van achteren. Cangio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kerschen probeert naar een medespeler te passen. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cangio raakt geblesseerd tijdens het duel. Riveros kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 2:0

26e minuut.
Cervera verovert de bal door een tackle van achteren. Cervera geeft een hoge lob. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio draait met de bal, schiet en ... Pinilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pinilla met een harde bal richting middenveld. Pochyła is nu in balbezit. Pochyła passt de bal in één keer door. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schiet op doel. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kerschen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 3:0

33e minuut.
Doncu speelt de bal door. Oroz is nu in balbezit. Oroz passt de bal met de wreef. Epulef rent richting de bal. Epulef draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Letelier is nu in balbezit. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen speelt de bal door. Cangio is nu in balbezit. Cangio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 36%, MaxiRaph 64%.
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 4:0

55e minuut.
Cervera geeft de bal voor. Kerschen is nu in balbezit. Klungelig pakt Kerschen de bal. Kerschen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prieto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cervera met een snelle inworp. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft een hoge lob. Cangio rent richting de bal. Cangio draait met de bal, schiet en ... Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontela met een snelle inworp. Cangio geeft de bal voor. Kerschen krijgt zijn hoofd ertegen. Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pochyła geeft de bal voor. Klungelig pakt Kerschen de bal. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen schiet op doel. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Suazo probeert naar een medespeler te passen. Rąbek kopt de bal weg. Cervera geeft een hoge lob. Cangio rent richting de bal. Cangio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 5:0

73e minuut.
Klungelig pakt Ubeda de bal. Epulef rent richting de bal. Pochyła rent richting de bal. Epulef is nu in balbezit. Epulef haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Fontela passt de bal met de wreef. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen passt de bal in één keer door. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Doncu geeft de bal voor. Cangio is nu in balbezit. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio rent richting de bal. Cangio passt de bal met de wreef. Kerschen rent richting de bal. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 26%, MaxiRaph 74%.
Longaniza e campo FC - MaxiRaph 6:0