Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ Nogomyach FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Olenikov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kushev met de inworp. Klungelig pakt Ryzhov de bal. Ryzhov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Nogomyach FC 1:0

13e minuut.
Lillee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheryshev komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Dudarenko kopt de bal weg. Dariev rent richting de bal. Dariev passt de bal in één keer door. Zaitsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaitsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dariev verovert de bal door een tackle van achteren. Rodin verovert de bal door een tackle van achteren. Rodin probeert naar een medespeler te passen. Fedotov is nu in balbezit. Fedotov haalt uit met een fantastische trap. Edemskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rodin passt de bal zonder na te denken. Tabachnik rent richting de bal. Zaitsev speelt de bal door. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov geeft een lange en hoge pass. Frolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 40%, Nogomyach FC 60%.
ALMAZ - Nogomyach FC 1:0

55e minuut.
Tarhanov controleert de bal met de borst. Cheryshev is nu in balbezit. Tarhanov begaat een overtreding. Tarhanov krijgt een gele kaart. Cheryshev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cheryshev kan niet meer verder spelen. Shansutdiev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tarhanov met een snelle inworp. Shansutdiev probeert naar een medespeler te passen. Zaitsev rent richting de bal. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov schiet op doel. Frolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Zheltouhov is nu in balbezit. Jaremchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jaremchuk speelt de bal door. Fedotov rent richting de bal. Fedotov schiet op doel. Edemskij bokst de bal weg.

67e minuut.
Zheltouhov probeert naar een medespeler te passen. Kushev is nu in balbezit. Kushev speelt de bal door. Zaitsev is nu in balbezit. Zaitsev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dudarenko is nu in balbezit. Dudarenko geeft de bal voor. Rebko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaitsev onderschept slim de pass. Zaitsev schiet op doel. Frolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Olenikov geeft de bal voor. Popsa rent richting de bal. Fedotov onderschept slim de pass. Fedotov haalt uit met een fantastische trap. Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rodin heeft problemen om de bal te vangen. Tabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov begaat een overtreding. Ryzhov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 53%, Nogomyach FC 47%.
ALMAZ - Nogomyach FC 1:0