Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otmorozhennyje Strelki popa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Khankildeev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ermilov. Khankildeev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chepalov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varlashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlashin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Morozov heeft problemen om de bal te vangen. Morozov speelt de bal door. Vakulin probeert naar een medespeler te passen. Varlashin rent richting de bal. Varlashin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Urin speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janushevskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venikov is nu in balbezit. Venikov geeft een lange en hoge pass. Zhabin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otmorozhennyje Strelki 52%, popa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otmorozhennyje Strelki - popa 0:0

47e minuut.
Istomin met een sublieme pass. Chepalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Safonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Safonov krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Khankildeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ermilov zijn tegenspeler op de grond. Khankildeev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chepalov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Varlashin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlashin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Safonov is nu in balbezit. Ivanov is nu in balbezit. Mudrik is nu in balbezit. Safonov rent richting de bal. Safonov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Otmorozhennyje Strelki - popa 0:1

90e minuut.
Safonov is nu in balbezit. Urin verovert de bal door een tackle van achteren. Mudrik onderschept slim de pass. Mudrik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yamakov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Otmorozhennyje Strelki - popa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otmorozhennyje Strelki 54%, popa 46%.
Otmorozhennyje Strelki - popa 0:2