Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boevyje Shariki Avangard
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dundukov met een snelle inworp. Rzheutskij geeft een hoge lob. Favstov heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Botvinnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plahetko verovert de bal door een tackle van achteren. Plahetko met een sublieme pass. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Voronin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ivakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hapov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 33%, Avangard 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boevyje Shariki - Avangard 0:0

63e minuut.
Trofimov onderschept slim de pass. Trofimov geeft een lange en hoge pass. Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundukov onderschept slim de pass. Dundukov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Plahetko onderschept slim de pass. Gankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin passt de bal met de wreef. Lovchev is nu in balbezit. Lovchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Yushin trapt de bal weg. Klungelig pakt Hapov de bal. Plahetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov onderschept slim de pass. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Avangard 0:1

77e minuut.
Kadkin geeft de bal voor. Hapov is nu in balbezit. Ryzhkin begaat een overtreding. Ryzhkin krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayadlov verovert de bal door een tackle van achteren. Zayadlov met een sublieme pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Luzhnyj is nu in balbezit. Rzheutskij onderschept slim de pass. Hapov rent richting de bal. Rzheutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Rzheutskij speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 56%, Avangard 44%.
Boevyje Shariki - Avangard 0:1