Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:53
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: FCTC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39021
FCTC Podbranč 1984
4222b Tactiek Kopaniciar
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
75.3 gemiddelde waardering 64.2
incredible Schieten very good
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Domachowski met een sublieme pass. Bärwald is nu in balbezit. Met opzet legt dos Santos zijn tegenspeler op de grond. dos Santos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bello passt de bal in één keer door. Utkan is nu in balbezit. Utkan passt de bal in één keer door. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara schiet op doel. Macanás bokst de bal weg.

13e minuut.
Krepek passt de bal zonder na te denken. Bello probeert naar een medespeler te passen. Kirschner met een sublieme pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Macanás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Grutka is nu in balbezit. Grutka geeft de bal voor. Húfek is nu in balbezit. Húfek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Podbranč 1984 0:1

16e minuut.
Utkan rent richting de bal. Utkan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek geeft een hoge lob. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal. Macanás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Domachowski passt de bal in één keer door. Bärwald rent richting de bal. Bärwald passt de bal zonder na te denken. Húfek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Podbranč 1984 0:2

28e minuut.
Bello met een sublieme pass. Utkan met een sublieme pass. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salopää bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos geeft een hoge lob. Kurihara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Podbranč 1984 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 35%, Podbranč 1984 65%.
FCTC - Podbranč 1984 1:2

47e minuut.
Girgaš rent richting de bal. Girgaš geeft de bal voor. Hricz kan de bal niet met de borst controleren. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara schiet op doel. Macanás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara rent richting de bal. Grutka is nu in balbezit. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Macanás bokst de bal weg. Paal! Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Caneghem controleert de bal met de borst. Utkan is nu in balbezit. Utkan geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Macanás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bärwald stond buitenspel. Krupa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Domachowski geeft een hoge lob. Krupa kopt de bal weg. Zloduch heeft problemen om de bal te vangen. Bärwald is nu in balbezit. Bärwald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beniak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Sadecký begaat een overtreding. Krupa raakt geblesseerd tijdens het duel. HLavaj komt het veld opgelopen. Vojak Ryan komt het veld opgelopen. Kobiliský komt het veld opgelopen. Domachowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek met een sublieme pass. Kurihara geeft een lange en hoge pass. Beniak krijgt zijn hoofd ertegen. Kobiliský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - Podbranč 1984 2:2

75e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecký legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Krupa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Podbranč 1984 2:3

76e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan passt de bal zonder na te denken. Grutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak verovert de bal door een tackle van achteren. Beniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - Podbranč 1984 3:3

78e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan passt de bal met de wreef. Girgaš speelt de bal door. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
dos Santos rent richting de bal. dos Santos passt de bal met de wreef. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Podbranč 1984 4:3

87e minuut.
Sadecký passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Utkan de bal. Utkan met een sublieme pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft een hoge lob. Kobiliský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 28%, Podbranč 1984 72%.
FCTC - Podbranč 1984 4:3