Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podbranč 1984 F.C. LIVERPOOL
2022 new ATT Tactiek 5-2-3K.
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
64.5 gemiddelde waardering 67.9
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Ferenc passt de bal in één keer door. Jonták bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek rent richting de bal. Húfek haalt uit met een fantastische trap. Niemiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - F.C. LIVERPOOL 1:0

6e minuut.
Jonták geeft een hoge lob. Rudonjić is nu in balbezit. Rudonjić geeft een lange en hoge pass. Dubourg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Podbranč 1984 - F.C. LIVERPOOL 1:1

16e minuut.
Jonták speelt de bal door. Grčić is nu in balbezit. Grčić passt de bal in één keer door. Kržić is nu in balbezit. Kržić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş geeft de bal voor. Inworp. Domachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekoku geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rudonjić met een snelle inworp. Grčić geeft een hoge lob. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg schiet op doel. Macanás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - F.C. LIVERPOOL 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 64%, F.C. LIVERPOOL 36%.
Podbranč 1984 - F.C. LIVERPOOL 1:2

47e minuut.
Daar is Ferenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferenc geeft een lange en hoge pass. Rudonjić rent richting de bal. Rudonjić geeft de bal voor. Dubourg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft een hoge lob. Kolarovič heeft problemen om de bal te vangen. Húfek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek draait met de bal, schiet en ... Niemiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kolarovič passt de bal in één keer door. Owczarz speelt de bal door. Rudonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonjić geeft de bal voor. Dubourg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krupa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Grutka onderschept slim de pass. Grutka passt de bal zonder na te denken. Grčić speelt de bal door. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grutka geeft de bal voor. Kolarovič geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ekoku rent richting de bal. Ekoku passt de bal in één keer door. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski geeft een lange en hoge pass. Húfek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ... de la Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Húfek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Domachowski probeert de bal aan de voet te houden. Owczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonjić speelt de bal door. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Grčić geeft een hoge lob. Kržić kopt de bal weg. Rudonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonjić geeft de bal voor. Dubourg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - F.C. LIVERPOOL 1:3

89e minuut.
Grutka geeft een hoge lob. Krupa rent richting de bal. Jonták begaat een overtreding. Jonták krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 50%, F.C. LIVERPOOL 50%.
Podbranč 1984 - F.C. LIVERPOOL 1:3