Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:49
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: eugcs Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9578
eugcs FK INTER BA
442 Tactiek Vitara
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 50.6
average Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Mercante passt de bal in één keer door. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş passt de bal met de wreef. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zabava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grabkowski probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass. Mercante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Collauto passt de bal in één keer door. Grabkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zehtinski ... Strafschop! Zehtinski krijgt een gele kaart. Grabkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grabkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FK INTER BA 0:1

28e minuut.
Crema speelt de bal door. Bakalov is nu in balbezit. Masalov geeft de bal voor. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Župan bereikt de bal nog maar net als eerste. Župan speelt de bal door. Bonifazi rent richting de bal. Marinig rent richting de bal. Marinig geeft een hoge lob. Chivghilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chivghilu met een sublieme pass. Klungelig pakt Căpusa de bal. Mercante probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FK INTER BA 0:2

34e minuut.
Mercante kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit. Ponce speelt de bal door. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Khiêm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Collauto geeft een lange en hoge pass. Ergüneş controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FK INTER BA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 57%, FK INTER BA 43%.
eugcs - FK INTER BA 0:3

66e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Căpusa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zabava de bal onder controle te krijgen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballivián komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Masalov geeft de bal voor. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski geeft een hoge lob. Ballivián is nu in balbezit. Ballivián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FK INTER BA 0:4

86e minuut.
Klungelig pakt Ponce de bal. Marinig rent richting de bal. Marinig passt de bal met de wreef. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 61%, FK INTER BA 39%.
eugcs - FK INTER BA 0:4