Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team CF Barcelona
go go Tactiek messi3
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledník met een snelle inworp. Ponte is nu in balbezit. Ponte geeft een lange en hoge pass. Sánchez Griñón krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ledník met een snelle inworp. Ponte rent richting de bal. Ponte geeft de bal voor. Sánchez Griñón rent richting de bal. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bobšič is nu in balbezit. Bobšič geeft de bal voor. Ponte met een sublieme pass. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - CF Barcelona 0:1

12e minuut.
Ledník met een snelle inworp. Curtean met een sublieme pass. Ťapko geeft een hoge lob. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - CF Barcelona 0:2

15e minuut.
Inworp. Ťapko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ponte de bal. Ponte geeft een lange en hoge pass. Witucki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lobue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobue geeft een hoge lob. Ledník kopt de bal weg. Ponte geeft een hoge lob. Sánchez Griñón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rober is nu in balbezit. Bobšič is nu in balbezit. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal geeft de bal voor. Mauser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Kubisztal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober geeft een hoge lob. Mauser springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Curtean probeert naar een medespeler te passen. Pašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašek geeft een lange en hoge pass. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón schiet op doel. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - CF Barcelona 0:3

25e minuut.
Ťapko geeft de bal voor. Sánchez Griñón kopt de bal weg. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ponte is nu in balbezit. Ponte speelt de bal door. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ponte is nu in balbezit. Ponte geeft een hoge lob. Daar is Lobue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ledník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponte probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ponte met een sublieme pass. Witucki is nu in balbezit. Witucki schiet op doel. Lobue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - CF Barcelona 0:4

38e minuut.
Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťapko onderschept slim de pass. Bezdolniy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bezdolniy krijgt een gele kaart. Ťapko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ťapko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Witucki krijgt zijn hoofd ertegen. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lobue rent richting de bal. Sánchez Griñón verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Curtean met de inworp. Ledník speelt de bal door. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 71%, CF Barcelona 29%.
FC Biebers team - CF Barcelona 0:4

47e minuut.
Ťapko is nu in balbezit. Ťapko geeft de bal voor. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - CF Barcelona 0:5

53e minuut.
Ťapko is nu in balbezit. Ťapko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Witucki de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ... Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dascălu rent richting de bal. Witucki verovert de bal door een tackle van achteren. Lobue rent richting de bal. Witucki onderschept slim de pass. Witucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ponte neemt de hoekschop. Sánchez Griñón maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu bokst de bal weg.

62e minuut.
Kubisztal geeft een lange en hoge pass. Dębek met een sublieme pass. Ponte kopt de bal weg. Witucki rent richting de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ... Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón probeert naar een medespeler te passen. Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte geeft een lange en hoge pass. Witucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grigorescu met een harde bal richting middenveld. Ťapko kopt de bal weg. Daar is Curtean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ťapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťapko passt de bal in één keer door. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ťapko is nu in balbezit. Ťapko passt de bal zonder na te denken. Ponte speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

85e minuut.
Bobšič met een snelle inworp. Ponte is nu in balbezit. Ponte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galko de bal. Galko draait met de bal, schiet en ... Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Ledník de bal. Mauser is nu in balbezit. Ledník verovert de bal door een tackle van achteren. Ledník geeft een hoge lob. Galko springt en kopt de bal. Grigorescu bokst de bal weg. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - CF Barcelona 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 61%, CF Barcelona 39%.
FC Biebers team - CF Barcelona 0:6