Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 18:50
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: chelsea 7 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26746
chelsea 7 FC Slovan Bratislava 19
xx532xx Tactiek new
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Magaletta is nu in balbezit. Aharonyan onderschept slim de pass. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan onderschept slim de pass. Aharonyan schiet op doel. Blochwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Briga geeft een hoge lob. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj begaat een overtreding. Harhaj krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mai Trần onderschept slim de pass. Magaletta rent richting de bal. Met opzet legt Mai Trần zijn tegenspeler op de grond. Mai Trần krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Briga geeft de bal voor. Pereda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanjga rent richting de bal. Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Uram passt de bal in één keer door. Briga is nu in balbezit. Briga passt de bal zonder na te denken. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần geeft de bal voor. Blochwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aharonyan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Vladimirović met een sublieme pass. Mai Trần rent richting de bal. Bordemir is nu in balbezit. Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bordemir geeft de bal voor. Ištván rent richting de bal. Tanjga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanjga krijgt een gele kaart. Ištván is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereda komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Magaletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Alcott is nu in balbezit. Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Blochwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chodoń geeft de bal voor. Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordemir begaat een overtreding. Bordemir krijgt een gele kaart. Uram wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uram kan niet meer verder spelen. Paul komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Warszycki is nu in balbezit. Warszycki geeft de bal voor. Chodoń rent richting de bal. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda schiet op doel. Galego bokst de bal weg.

38e minuut.
Wartalski met een sublieme pass. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương met een sublieme pass. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ištván controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Torn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 51%, FC Slovan Bratislava 19 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 0:0

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mai Trần stond buitenspel. Tarrio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tarrio probeert naar een medespeler te passen. Boris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 0:1

63e minuut.
Chodoń geeft een lange en hoge pass. Mai Trần is nu in balbezit. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần schiet op doel. Blochwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis passt de bal in één keer door. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 0:2

76e minuut.
Polanía geeft een lange en hoge pass. Alcott rent richting de bal. Alcott passt de bal met de wreef. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ištván legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 0:3

90e minuut.
Tanjga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarrio. Tanjga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodoń met een snel genomen vrije trap. Aharonyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bordemir. Bordemir krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 49%, FC Slovan Bratislava 19 51%.
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 0:3