Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín Peppers
532 Tactiek bazal-bra
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 37.1
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen average


10e minuut.
Schulay kopt de bal weg. Počkaj rent richting de bal. Zavan rent richting de bal. Počkaj verovert de bal door een tackle van achteren. Počkaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aličković rent richting de bal. Aličković schiet op doel. Nobili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihai geeft een hoge lob. Basset krijgt zijn hoofd ertegen. Barovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gilanlıoğlu is nu in balbezit. Canavaro onderschept slim de pass. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Aličković krijgt zijn hoofd ertegen. Barovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - Peppers 1:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro met een snelle inworp. Geert is nu in balbezit. Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Aličković springt en kopt de bal. Barovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Počkaj rent richting de bal. Počkaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 36%, Peppers 64%.
FC Varín - Peppers 1:0

46e minuut.
Morong komt het veld opgelopen. Okoniewski komt het veld opgelopen. Pospieszalski komt het veld opgelopen. Pazderski komt het veld opgelopen. Tănăsoaica komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Canavaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morong bereikt de bal nog maar net als eerste. Basset onderschept slim de pass. Basset geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aufschlaeger speelt de bal door. Pazderski kopt de bal weg. Klungelig pakt Herček de bal. Okoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Aufschlaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zavan probeert naar een medespeler te passen. Sürmeli rent richting de bal. Sürmeli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Geert geeft de bal voor. Pospieszalski kopt de bal weg. Daar is Herček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Varín - Peppers 1:1

74e minuut.
Záhor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lang de bal. Aličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković haalt uit met een fantastische trap. Nobili probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong onderschept slim de pass. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski schiet op doel. Aufschlaeger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 51%, Peppers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Varín - Peppers 1:1