Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slepačí vývar Horiaci Ničitelia
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Gabarik de bal. Braviak rent richting de bal. Gabarik onderschept slim de pass. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - Horiaci Ničitelia 1:0

21e minuut.
Kenda probeert naar een medespeler te passen. Gabarik is nu in balbezit. Gabarik passt de bal met de wreef. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Žáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - Horiaci Ničitelia 2:0

25e minuut.
Klingáčik verovert de bal door een tackle van achteren. Klingáčik geeft de bal voor. Klungelig pakt Gabarik de bal. Zahurský rent richting de bal. Zahurský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kovalík is nu in balbezit. Hanúsek onderschept slim de pass. Hanúsek passt de bal zonder na te denken. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kenda rent richting de bal. Klug verovert de bal door een tackle van achteren. Klug probeert naar een medespeler te passen. Zahurský rent richting de bal. Zahurský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Žiač geeft een lange en hoge pass. Daar is Kenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenda geeft een hoge lob. Walko probeert naar een medespeler te passen. Vagaský heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 41%, Horiaci Ničitelia 59%.
Slepačí vývar - Horiaci Ničitelia 2:0

55e minuut.
Strenko passt de bal met de wreef. Gerek is nu in balbezit. Gerek probeert naar een medespeler te passen. Gabarik is nu in balbezit. Gabarik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Krištofík onderschept slim de pass. Klug onderschept slim de pass. Klug passt de bal zonder na te denken. Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Krištofík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanúsek met de inworp. Gabarik is nu in balbezit. Gabarik geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Žáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gerek heeft problemen om de bal te vangen. Gabarik onderschept slim de pass. Gabarik probeert naar een medespeler te passen. Zahurský rent richting de bal. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klingáčik geeft een lange en hoge pass. Kovalík is nu in balbezit. Hanúsek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanúsek geeft de bal voor. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 47%, Horiaci Ničitelia 53%.
Slepačí vývar - Horiaci Ničitelia 2:0