Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slepačí vývar Egerek
442 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Hanúsek met een sublieme pass. Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabarik speelt de bal door. Zahurský rent richting de bal. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu passt de bal in één keer door. Göllei bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei haalt uit met een fantastische trap. Chovanček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - Egerek 0:1

18e minuut.
Encuţescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bezek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Gabarik is nu in balbezit. Stańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sıhhiyeli rent richting de bal. Sıhhiyeli geeft de bal voor. Göllei rent richting de bal. Chovanček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Göllei bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vagaský de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - Egerek 0:2

37e minuut.
Bezek rent richting de bal. Vagaský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagaský passt de bal met de wreef. Bezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - Egerek 0:3

38e minuut.
Bezek rent richting de bal. Dráp is nu in balbezit. Dráp met een sublieme pass. Göllei rent richting de bal. Göllei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dráp is nu in balbezit. Klug onderschept slim de pass. Harabin begaat een overtreding. Harabin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 57%, Egerek 43%.
Slepačí vývar - Egerek 0:3

47e minuut.
Bezek is nu in balbezit. Bezek passt de bal zonder na te denken. Göllei bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei schiet op doel. Walko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chovanček met een sublieme pass. Berdó kopt de bal weg. Bezek rent richting de bal. Bezek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Göllei passt de bal met de wreef. Harabin rent richting de bal. Harabin passt de bal met de wreef. Chukwuemeka is nu in balbezit. Chukwuemeka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Berdó passt de bal met de wreef. Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczyk met een sublieme pass. Göllei bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Zahurský rent richting de bal. Berdó verovert de bal door een tackle van achteren. Berdó met een sublieme pass. Bezek rent richting de bal. Bezek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Brušný speelt de bal door. Dráp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strenko. Dráp raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dráp kan niet meer verder spelen. Hopstok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 70%, Egerek 30%.
Slepačí vývar - Egerek 0:3