Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tryskač FC VSS Košice
2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
52 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 16.6
formidable Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gura passt de bal met de wreef. Märten probeert naar een medespeler te passen. Lobotka is nu in balbezit. Ritzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ritzinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 1:0

7e minuut.
Hober zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gura probeert naar een medespeler te passen. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger schiet op doel. Sekel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 2:0

11e minuut.
Daar is Fecko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Ritzinger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 3:0

12e minuut.
Jarapko speelt de bal door. Klungelig pakt Renner de bal. Renner met een sublieme pass. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Sekel bokst de bal weg. Hološko heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fecko heeft problemen om de bal te vangen. Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez geeft de bal voor. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Sekel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hock is nu in balbezit. Hock draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gura geeft een lange en hoge pass. Hološko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger onderschept slim de pass. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Sekel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 4:0

18e minuut.
Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez met een sublieme pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores geeft een hoge lob. Ritzinger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Flores kopt de bal weg. Hološko heeft problemen om de bal te vangen. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger schiet op doel. Sekel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 5:0

20e minuut.
Hock onderschept slim de pass. Hock geeft de bal voor. Gura geeft een lange en hoge pass. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 6:0

24e minuut.
Bravo Suárez kopt de bal weg. Daar is Pivák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft de bal voor. Hock is nu in balbezit. Hock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gura is nu in balbezit. Gura passt de bal met de wreef. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Sekel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 7:0

29e minuut.
Fecko met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Märten is nu in balbezit. Märten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Hološko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Märten rent richting de bal. Ritzinger rent richting de bal. Kasper is nu in balbezit. Ritzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 8:0

39e minuut.
Kalinay geeft een hoge lob. Gura kopt de bal weg. Märten probeert de bal met de borst te controleren. Märten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 9:0

42e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez geeft een hoge lob. Märten is nu in balbezit. Märten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Ritzinger de bal. Märten is nu in balbezit. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura passt de bal in één keer door. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock onderschept slim de pass. Hock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger schiet op doel. Sekel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Flores met de inworp. Klungelig pakt Hock de bal. Hološko rent richting de bal. Ritzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 23%, FC VSS Košice 77%.
Tryskač - FC VSS Košice 9:0

51e minuut.
Doeltrap. Zengei komt het veld opgelopen. Szekely komt het veld opgelopen. Traykov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hober met een snelle inworp. Pivák kan de bal niet met de borst controleren. Märten met een sublieme pass. Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Märten de bal. Märten draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matviak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 10:0

57e minuut.
Märten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Traykov de bal. Traykov geeft de bal voor. Szekely is nu in balbezit. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 11:0

58e minuut.
Flák rent richting de bal. Flák met een sublieme pass. Daar is Lobotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely is nu in balbezit. Szekely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ritzinger heeft problemen om de bal te vangen. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 12:0

60e minuut.
Klungelig pakt Märten de bal. Szekely rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jarapko haalt uit met een fantastische trap. Littorin speelt de bal door. Flores kopt de bal weg. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger schiet op doel. Sekel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szekely rent richting de bal. Szekely schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 13:0

63e minuut.
Jarapko met een sublieme pass. Daar is Fecko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger onderschept slim de pass. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Hološko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Traykov neemt de hoekschop. Szekely heeft problemen om de bal te vangen. Szekely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 14:0

66e minuut.
Szekely passt de bal in één keer door. Matviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een hoge lob. Ritzinger krijgt zijn hoofd ertegen. Sekel bokst de bal weg.

67e minuut.
Szekely passt de bal zonder na te denken. Märten probeert naar een medespeler te passen. Kasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov onderschept slim de pass. Traykov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sekel trapt de bal weg van het doel. Fecko kopt de bal weg. Flores speelt de bal door. Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Sekel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Märten passt de bal in één keer door. Daar is Szekely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely passt de bal met de wreef. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 15:0

71e minuut.
Rife komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov passt de bal met de wreef. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger schiet op doel. Sekel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zengei kopt de bal weg. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores met een sublieme pass. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pivák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivák probeert naar een medespeler te passen. Traykov probeert naar een medespeler te passen. Märten rent richting de bal. Märten haalt uit met een fantastische trap. Sekel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szekely krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zengei geeft de bal voor. Ritzinger kan de bal niet met de borst controleren. Traykov is nu in balbezit. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 16:0

87e minuut.
Traykov is nu in balbezit. Traykov passt de bal zonder na te denken. Märten rent richting de bal. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Traykov rent richting de bal. Traykov geeft een hoge lob. Szekely krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bravo Suárez controleert de bal met de borst. Bravo Suárez geeft een hoge lob. Szekely heeft problemen om de bal te vangen. Szekely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC VSS Košice 17:0

90e minuut.
Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lobotka de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 14%, FC VSS Košice 86%.
Tryskač - FC VSS Košice 17:0