Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávni Strašiaci Vavro FC
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Matsion met een sublieme pass. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec passt de bal zonder na te denken. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:1

3e minuut.
Daar is Hrabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrabia passt de bal met de wreef. Matsion probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verstraten de bal. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:2

10e minuut.
Daar is Kočisko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczołowski is nu in balbezit. Verstraten is nu in balbezit. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hrabia is nu in balbezit. Hrabia passt de bal met de wreef. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. Žáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Grečnár de bal. Verstraten rent richting de bal. Mocko rent richting de bal. Verstraten verovert de bal door een tackle van achteren. Verstraten schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Pszczołowski schiet op doel. Brudniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrabia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pszczołowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Žáček trapt de bal weg van het doel. Matsion is nu in balbezit. Matsion passt de bal in één keer door. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Verstraten is nu in balbezit. Met opzet legt Uličný zijn tegenspeler op de grond. Verstraten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsion met een snel genomen vrije trap. Pszczołowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Radulović heeft problemen om de bal te vangen. Radulović speelt de bal door. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Žáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Matsion rent richting de bal. Matsion speelt de bal door. Klungelig pakt Pszczołowski de bal. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Verstraten rent richting de bal. Verstraten passt de bal zonder na te denken. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. Brudniak probeert de bal aan de voet te houden. Žáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten geeft een hoge lob. Brudniak probeert de bal aan de voet te houden. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávni Strašiaci 81%, Vavro FC 19%.
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:3

48e minuut.
Hrezík is nu in balbezit. Verstraten onderschept slim de pass. Verstraten passt de bal met de wreef. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verstraten is nu in balbezit. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Uličný rent richting de bal. Kudrawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kudrawiec speelt de bal door. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:4

55e minuut.
Hrabia passt de bal in één keer door. Grečnár rent richting de bal. Verstraten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verstraten krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Verstraten passt de bal in één keer door. Pszczołowski is nu in balbezit. Hrezík rent richting de bal. Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Žáček speelt de bal door. Matsion kopt de bal weg. Daar is Uličný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kapura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov onderschept slim de pass. Gogov speelt de bal door. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. Žáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:5

66e minuut.
Cenky speelt de bal door. Klungelig pakt Hurančan de bal. Verstraten speelt de bal door. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Verstraten de bal. Verstraten geeft de bal voor. Hrabia kopt de bal weg. Daar is Verstraten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:6

74e minuut.
Pszczołowski heeft problemen om de bal te vangen. Verstraten rent richting de bal. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Hrezík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:7

78e minuut.
Daar is Cenky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović geeft de bal voor. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mocko rent richting de bal. Mocko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrabia met een snelle inworp. Verstraten geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kočisko kopt de bal weg. Grečnár is nu in balbezit. Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ziętara heeft problemen om de bal te vangen. Ziętara geeft een hoge lob. Pszczołowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Verstraten de bal. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žáček trapt de bal weg van het doel. Radulović kopt de bal weg. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávni Strašiaci 78%, Vavro FC 22%.
Slávni Strašiaci - Vavro FC 0:7