Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hnusní Bojovníci kridla sovietov KGB
Normal Tactiek T-34
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Kovaľ geeft een lange en hoge pass. Daar is Skarupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šečovič maakt een afschuwelijke overtreding. Šečovič krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Helko met een harde bal richting middenveld. Mikla kopt de bal weg. Kovaľ heeft problemen om de bal te vangen. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kochal kan de bal niet met de borst controleren. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šnajder geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kochal probeert de bal met de borst te controleren. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:1

20e minuut.
Lavinas met een sublieme pass. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov geeft een hoge lob. Zheltonos krijgt zijn hoofd ertegen. Murín probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šnajder neemt de hoekschop. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:2

22e minuut.
Inworp. Martinec met een snelle inworp. Lavinas is nu in balbezit. Lavinas draait met de bal, schiet en ... Helko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:3

23e minuut.
Jacubec passt de bal zonder na te denken. Daar is Murín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavinas rent richting de bal. Lavinas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:4

25e minuut.
Lavinas is nu in balbezit. Lavinas passt de bal met de wreef. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:5

29e minuut.
Brič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinec met een snelle inworp. Lavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Jacubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Skarupa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šnajder de bal. Šnajder speelt de bal door. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kurzentsov passt de bal met de wreef. Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec passt de bal in één keer door. Lavinas heeft problemen om de bal te vangen. Lavinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kovaľ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šnajder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Helko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Martinec met een snelle inworp. Lavinas kan de bal niet met de borst controleren. Kovaľ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lavinas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pleva neemt zijn aanloop. Helko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Kindl komt het veld opgelopen. Fotko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 78%, kridla sovietov KGB 22%.
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:5

49e minuut.
Kmec verovert de bal door een tackle van achteren. Kmec speelt de bal door. Kindl met een sublieme pass. Lavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavinas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Klungelig pakt Szinetár de bal. Szinetár geeft de bal voor. Lavinas heeft problemen om de bal te vangen. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Šnajder probeert naar een medespeler te passen. Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov met een sublieme pass. Lavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:6

60e minuut.
Murín geeft een lange en hoge pass. Kurzentsov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmec probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Helko probeert wanhopig de bal te grijpen. Brič heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:7

62e minuut.
Šnajder geeft een lange en hoge pass. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos passt de bal zonder na te denken. Lavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fotko zal de hoekschop nemen. Lavinas krijgt zijn hoofd ertegen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:8

65e minuut.
Kovaľ verovert de bal door een tackle van achteren. Kovaľ geeft een hoge lob. Inworp. Šnajder met een snelle inworp. Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Helko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kenderiš komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kenderiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzentsov speelt de bal door. Kenderiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenderiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:9

76e minuut.
Klungelig pakt Kovaľ de bal. Šnajder rent richting de bal. Šnajder passt de bal in één keer door. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Kurzentsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheltonos rent richting de bal. Kurzentsov met een sublieme pass. Kenderiš is nu in balbezit. Kenderiš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kenderiš rent richting de bal. Kenderiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:10

87e minuut.
Dendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenderiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dendil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kenderiš raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kurzentsov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Šnajder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šnajder passt de bal in één keer door. Kurzentsov is nu in balbezit. Kenderiš rent richting de bal. Kenderiš draait met de bal, schiet en ... Helko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 81%, kridla sovietov KGB 19%.
Hnusní Bojovníci - kridla sovietov KGB 0:10