Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tatran Strašiaci Raków Turany
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Janič probeert de bal aan de voet te houden. Urdžík bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdžík passt de bal met de wreef. Mynárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Štefančo geeft een lange en hoge pass. Hamran kopt de bal weg. Štefančo heeft problemen om de bal te vangen. Bučák rent richting de bal. Bučák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kendra probeert naar een medespeler te passen. Śperniak is nu in balbezit. Śperniak passt de bal zonder na te denken. Mynárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynárik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Urdžík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cigánek de bal onder controle te krijgen. Bučák rent richting de bal. Bučák haalt uit met een fantastische trap. Holup maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatran Strašiaci - Raków Turany 0:1

25e minuut.
Mynárik rent richting de bal. Mynárik passt de bal met de wreef. Cigánek is nu in balbezit. Mynárik onderschept slim de pass. Mynárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Štefančo rent richting de bal. Bučák is nu in balbezit. Vag schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vag moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vag schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bučák raakt geblesseerd tijdens het duel. Strapko met een snel genomen vrije trap. Mynárik rent richting de bal. Mynárik schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Janič passt de bal met de wreef. Śperniak is nu in balbezit. Śperniak probeert naar een medespeler te passen. Linder bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder draait met de bal, schiet en ... Krčméry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cigánek is nu in balbezit. Korec onderschept slim de pass. Korec passt de bal in één keer door. Mynárik rent richting de bal. Mynárik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatran Strašiaci - Raków Turany 0:2

34e minuut.
Holup met een sublieme pass. Daar is Strapko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kendra krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jedlička geeft een lange en hoge pass. Mynárik is nu in balbezit. Bučák is nu in balbezit. Bučák draait met de bal, schiet en ... Holup probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trnavský geeft de bal voor. Bučák rent richting de bal. Śperniak rent richting de bal. Bučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučák schiet op doel. Holup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatran Strašiaci 70%, Raków Turany 30%.
Tatran Strašiaci - Raków Turany 0:2

46e minuut.
Bučák probeert naar een medespeler te passen. Mynárik rent richting de bal. Mynárik passt de bal in één keer door. Bučák is nu in balbezit. Bučák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tatran Strašiaci - Raków Turany 0:3

49e minuut.
Štefančo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Štofej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bučák rent richting de bal. Bučák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Janič probeert naar een medespeler te passen. Strapko rent richting de bal. Linder verovert de bal door een tackle van achteren. Śperniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Śperniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Trnavský geeft een lange en hoge pass. Daar is Konečník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bučák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konečník raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatran Strašiaci 46%, Raków Turany 54%.
Tatran Strašiaci - Raków Turany 0:3