Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka FC Jarok United
kibasot baratom Tactiek 433
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fadarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadarko geeft een hoge lob. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. Brekek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 1:0

5e minuut.
Tarapčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell probeert naar een medespeler te passen. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dzilský geeft een hoge lob. Inworp. Dumbrell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherepko rent richting de bal. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. Brekek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dzilský geeft een hoge lob. Maldonado kopt de bal weg. Śpiewok speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Brekek bokst de bal weg.

12e minuut.
Kanoč geeft de bal voor. Śpiewok kopt de bal weg. Klungelig pakt Kukučka de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tarapčák is nu in balbezit. Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Złotorowicz met de inworp. Klungelig pakt Śpiewok de bal. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Cherepko rent richting de bal. Cherepko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Galván kopt de bal weg. Daar is Cherepko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Dzilský probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kanoč probeert naar een medespeler te passen. Galván speelt de bal door. Złotorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Brekek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 2:0

29e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Złotorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kanoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko verovert de bal door een tackle van achteren. Cherepko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brekek niet meer kan verder spelen. Remešník komt het veld opgelopen. Remešník trapt de bal weg. Śpiewok kopt de bal weg. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Remešník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 3:0

31e minuut.
Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzilský rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Remešník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 4:0

33e minuut.
Śpiewok passt de bal met de wreef. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz geeft een hoge lob. Cherepko is nu in balbezit. Cherepko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 5:0

37e minuut.
Daar is Poruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hirčák de bal onder controle te krijgen. Remešník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 20%, FC Jarok United 80%.
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 6:0

48e minuut.
Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śpiewok is nu in balbezit. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Cherepko is nu in balbezit. Kanoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko begaat een overtreding. Cherepko krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vaszil probeert naar een medespeler te passen. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok speelt de bal door. Złotorowicz kan de bal niet met de borst controleren. Złotorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cherepko is nu in balbezit. Kanoč onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumbrell. Dumbrell krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzilský rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Śpiewok is nu in balbezit. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Remešník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 7:0

70e minuut.
Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 8:0

78e minuut.
Cherepko is nu in balbezit. Cherepko passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko rent richting de bal. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kukučka geeft een hoge lob. Poruban probeert de bal met de borst te controleren. Dumbrell onderschept slim de pass. Cherepko is nu in balbezit. Cherepko draait met de bal, schiet en ... Remešník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kanoč met een sublieme pass. Polova bereikt de bal nog maar net als eerste. Polova passt de bal met de wreef. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 9:0

89e minuut.
Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarapčák begaat een overtreding. Cherepko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumbrell met een snel genomen vrije trap. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Remešník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 15%, FC Jarok United 85%.
Ostrokysla Polefka - FC Jarok United 10:0