Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Zalaegerszeg
4--3--3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 17.1
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


4e minuut.
Szviták met een sublieme pass. Végvári kan de bal niet met de borst controleren. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 1:0

16e minuut.
Kaj rent richting de bal. Kaj met een sublieme pass. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués haalt uit met een fantastische trap. Bakos bokst de bal weg. Végvári controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Barics passt de bal met de wreef. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nogués. Nogués krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Barics is nu in balbezit. Végvári onderschept slim de pass. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szviták met een sublieme pass. Topos is nu in balbezit. Topos passt de bal met de wreef. Nogués rent richting de bal. Nogués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 2:0

34e minuut.
Kaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaj geeft een hoge lob. Barics probeert de bal met de borst te controleren. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués haalt uit met een fantastische trap. Bakos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 44%, Zalaegerszeg 56%.
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 2:0

46e minuut.
Daar is Futó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futó passt de bal zonder na te denken. Galaschek kan de bal niet met de borst controleren. Nogués is nu in balbezit. Nogués draait met de bal, schiet en ... Bakos bokst de bal weg.

47e minuut.
Szviták probeert naar een medespeler te passen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos met een sublieme pass. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Galaschek is nu in balbezit. Nogués verovert de bal door een tackle van achteren. Nogués met een sublieme pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kaj is nu in balbezit. Kaj geeft de bal voor. Daar is Barics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Koncz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek is nu in balbezit. Nogués verovert de bal door een tackle van achteren. Nogués haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Panozzo geeft een hoge lob. Sipeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipeki passt de bal met de wreef. Nogués rent richting de bal. Nogués schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 3:0

68e minuut.
Szviták probeert naar een medespeler te passen. Solt rent richting de bal. Kaj onderschept slim de pass. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués geeft de bal voor. Bakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 4:0

78e minuut.
Pető is nu in balbezit. Topos verovert de bal door een tackle van achteren. Topos passt de bal met de wreef. Sipeki rent richting de bal. Sipeki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Topos passt de bal zonder na te denken. Barics probeert naar een medespeler te passen. Végvári rent richting de bal. Végvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 5:0

85e minuut.
Kaj geeft een lange en hoge pass. Nogués kopt de bal weg. Végvári met een sublieme pass. Nogués is nu in balbezit. Nogués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 29%, Zalaegerszeg 71%.
Sajószöged KTK - Zalaegerszeg 6:0