Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Petersburg tilamas sc
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Csiszér speelt de bal door. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Ciancio rent richting de bal. Ciancio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:1

3e minuut.
Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hudák de bal. Ciancio rent richting de bal. Ciancio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kovári geeft de bal voor. Bats kopt de bal weg. Arango García is nu in balbezit. Arango García haalt uit met een fantastische trap. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:2

7e minuut.
Arango García met een sublieme pass. Daar is Soulié, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Csiszér rent richting de bal. Csiszér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Ciancio is nu in balbezit. Ciancio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:3

17e minuut.
Károlyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Károlyi geeft een lange en hoge pass. Bats kopt de bal weg. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér schiet op doel. De bal raakt de paal. Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Károlyi is nu in balbezit. Károlyi geeft de bal voor. Novák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciancio is nu in balbezit. Ciancio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić speelt de bal door. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:4

22e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić geeft de bal voor. Ciancio rent richting de bal. Ciancio schiet op doel. Pipek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Herceg rent richting de bal. Herceg probeert naar een medespeler te passen. Gelbman is nu in balbezit. Gelbman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gülenay de bal onder controle te krijgen. Staš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Csiszér is nu in balbezit. Csiszér passt de bal met de wreef. Ciancio is nu in balbezit. Ciancio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:5

36e minuut.
Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García passt de bal met de wreef. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio haalt uit met een fantastische trap. Erdei bokst de bal weg.

37e minuut.
Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić geeft een lange en hoge pass. Daar is Pipek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciancio rent richting de bal. Ciancio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:6

39e minuut.
Inworp. Stoian met een snelle inworp. Soulié geeft de bal voor. Csiszér rent richting de bal. Csiszér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:7

40e minuut.
Csiszér geeft een hoge lob. Pipek kopt de bal weg. Hudák is nu in balbezit. Soulié verovert de bal door een tackle van achteren. Soulié geeft de bal voor. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciancio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:8

43e minuut.
Zimonjić passt de bal met de wreef. Arango García is nu in balbezit. Arango García passt de bal in één keer door. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ráthonyi speelt de bal door. Bats rent richting de bal. Bats passt de bal zonder na te denken. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Petersburg 82%, tilamas sc 18%.
St.Petersburg - tilamas sc 0:9

49e minuut.
Stoian geeft een hoge lob. Daar is Károlyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. Erdei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arango García geeft een lange en hoge pass. Daar is Csiszér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiszér passt de bal met de wreef. Ciancio rent richting de bal. Ciancio draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soulié met een snelle inworp. Biaram is nu in balbezit. Biaram speelt de bal door. Soulié geeft een lange en hoge pass. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio geeft een hoge lob. Csiszér rent richting de bal. Csiszér draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Károlyi de bal. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Károlyi rent richting de bal. Károlyi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimonjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csiszér geeft de bal voor. Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Laeremans speelt de bal door. Arango García rent richting de bal. Arango García probeert naar een medespeler te passen. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciancio krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Csiszér de bal. Csiszér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Pelegrino komt het veld opgelopen. Pipek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanczár komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García rent richting de bal. Csiszér probeert naar een medespeler te passen. Ciancio is nu in balbezit. Ciancio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sculli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sculli rent richting de bal. Arango García is nu in balbezit. Arango García probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciancio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciancio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García onderschept slim de pass. Arango García probeert naar een medespeler te passen. Ciancio rent richting de bal. Ciancio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pelegrino speelt de bal door. Sculli heeft problemen om de bal te vangen. Sculli passt de bal in één keer door. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Płosczuk komt het veld opgelopen. Ragaman komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sculli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciancio de bal. Hanczár rent richting de bal. Ciancio verovert de bal door een tackle van achteren. Ciancio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Novák heeft problemen om de bal te vangen. Hanczár is nu in balbezit. Arango García geeft een lange en hoge pass. Sculli is nu in balbezit. Sculli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:10

81e minuut.
Kovári met de inworp. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić passt de bal met de wreef. Sculli is nu in balbezit. Sculli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sculli rent richting de bal. Sculli geeft de bal voor. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio geeft een lange en hoge pass. Sculli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:11

89e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Soulié is nu in balbezit. Soulié speelt de bal door. Sculli is nu in balbezit. Sculli draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Károlyi met een sublieme pass. Arango García speelt de bal door. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - tilamas sc 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Petersburg 83%, tilamas sc 17%.
St.Petersburg - tilamas sc 0:12