Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.10
  • Stadion: Esély SE Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23169
Esély SE Szakasz FC
Marci433v1 Tactiek 5-3-2 ROX2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.4 gemiddelde waardering 48.7
poor Schieten weak
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen very good


5e minuut.
Buitenspel voor Humulescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Nemere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fenyőházi kopt de bal weg. Novotny rent richting de bal. Novotny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Balajcza met een sublieme pass. Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli passt de bal in één keer door. De Wandel rent richting de bal. De Wandel haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva bokst de bal weg.

10e minuut.
Nemere geeft de bal voor. Inworp. Humulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Szakasz FC 0:1

10e minuut.
De Wandel probeert naar een medespeler te passen. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakupcsek de bal. Fóris geeft een hoge lob. Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Wandel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Szakasz FC 0:2

12e minuut.
De Wandel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ötvös komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Humulescu met de inworp. Dienes is nu in balbezit. Jakupcsek speelt de bal door. Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötvös draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva bokst de bal weg.

38e minuut.
Ślak rent richting de bal. Dienes onderschept slim de pass. Dienes passt de bal met de wreef. Ötvös rent richting de bal. Ötvös haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fóris onderschept slim de pass. Fóris geeft een hoge lob. Ötvös is nu in balbezit. Ötvös schiet op doel. Gama da Silva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 71%, Szakasz FC 29%.
Esély SE - Szakasz FC 0:2

58e minuut.
Mohácsi onderschept slim de pass. Jakupcsek rent richting de bal. Jakupcsek speelt de bal door. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dienes speelt de bal door. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere passt de bal zonder na te denken. Jakupcsek rent richting de bal. Jakupcsek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Czeczeli met de inworp. Ötvös probeert de bal met de borst te controleren. Madaras is nu in balbezit. Ötvös onderschept slim de pass. Ötvös schiet op doel. Gama da Silva bokst de bal weg.

87e minuut.
Ślak geeft een lange en hoge pass. Fóris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fóris passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Humulescu de bal. Humulescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 68%, Szakasz FC 32%.
Esély SE - Szakasz FC 0:2