Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Bálint Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3100
Bálint Kutyaütők társasága
Normal Tactiek kutya
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Songin geeft een hoge lob. Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal in één keer door. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Wawrzyńczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzyńczok passt de bal met de wreef. Kenosyan speelt de bal door. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kenosyan met een snelle inworp. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei passt de bal in één keer door. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:1

11e minuut.
Sampaolo rent richting de bal. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:2

13e minuut.
Kenosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenosyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lassan de bal. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kántor speelt de bal door. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok passt de bal zonder na te denken. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:3

26e minuut.
Lassan geeft de bal voor. Inworp. Wanatowicz met de inworp. Sampaolo probeert de bal met de borst te controleren. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:4

29e minuut.
Varró speelt de bal door. Daar is Kenosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenosyan speelt de bal door. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Kántor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:5

40e minuut.
Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei verovert de bal door een tackle van achteren. Erdei geeft een hoge lob. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:6

44e minuut.
Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok passt de bal in één keer door. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Kántor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:7

45e minuut.
Kornai probeert de bal met de borst te controleren. Sampaolo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kornai ... Strafschop! Sampaolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sampaolo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 75%, Kutyaütők társasága 25%.
Bálint - Kutyaütők társasága 0:8

48e minuut.
Varró rent richting de bal. Varró geeft een hoge lob. Wawrzyńczok kopt de bal weg. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wawrzyńczok rent richting de bal. Wawrzyńczok geeft de bal voor. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... Kántor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:9

57e minuut.
Kenosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdei rent richting de bal. Erdei geeft de bal voor. Daar is Sampaolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampaolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Songin kan de bal niet met de borst controleren. Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok passt de bal met de wreef. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft de bal voor. Klungelig pakt Kenosyan de bal. Belluccio rent richting de bal. Belluccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Csollány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot speelt de bal door. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:10

68e minuut.
Sampaolo passt de bal in één keer door. Belluccio heeft problemen om de bal te vangen. Kenosyan is nu in balbezit. Kenosyan draait met de bal, schiet en ... Belluccio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kondrot de bal. Wawrzyńczok rent richting de bal. Wawrzyńczok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drienyovszky de bal onder controle te krijgen. Kántor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Drienyovszky probeert naar een medespeler te passen. Songin probeert de bal aan de voet te houden. Meszesán rent richting de bal. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wanatowicz met de inworp. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot geeft de bal voor. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Kenosyan met een sublieme pass. Sampaolo is nu in balbezit. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wanatowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kántor met een harde bal richting middenveld. Drienyovszky heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot is nu in balbezit. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wanatowicz met een sublieme pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal in één keer door. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Kenosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdei is nu in balbezit. Erdei geeft een hoge lob. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wanatowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sampaolo springt en kopt de bal. Kántor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:11

88e minuut.
Wawrzyńczok rent richting de bal. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok probeert naar een medespeler te passen. Belluccio is nu in balbezit. Kenosyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Drienyovszky de bal. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kántor probeert naar een medespeler te passen. Wanatowicz met een sublieme pass. Belluccio heeft problemen om de bal te vangen. Belluccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kutyaütők társasága 0:12

89e minuut.
Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meszesán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 84%, Kutyaütők társasága 16%.
Bálint - Kutyaütők társasága 0:12