Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: Bence Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9235
Bambika Rivia SC
lehetöség Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Zwijacz passt de bal in één keer door. Potocki geeft de bal voor. Daar is Mušálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mušálek draait met de bal, schiet en ... Udvaros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 1:0

3e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Tejkl rent richting de bal. Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Mušálek rent richting de bal. Mušálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Czagala kopt de bal weg. Bank heeft problemen om de bal te vangen. Tejkl speelt de bal door. Mušálek rent richting de bal. Mušálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 2:0

20e minuut.
Tejkl rent richting de bal. Mušálek is nu in balbezit. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 3:0

22e minuut.
Klungelig pakt Tejkl de bal. Tejkl passt de bal met de wreef. Mušálek rent richting de bal. Mušálek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nógrádi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Ledesma passt de bal met de wreef. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl draait met de bal, schiet en ... Konok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potocki geeft de bal voor. Tejkl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kandikó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledesma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejkl rent richting de bal. Tejkl geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mušálek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 4:0

30e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Potocki geeft een hoge lob. Nógrádi heeft problemen om de bal te vangen. Mušálek rent richting de bal. Mušálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 5:0

31e minuut.
Ledesma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lotrić is nu in balbezit. Lotrić passt de bal met de wreef. Tejkl rent richting de bal. Tejkl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 6:0

34e minuut.
Inworp. Potocki met de inworp. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl geeft een hoge lob. Mušálek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 7:0

37e minuut.
Zwijacz heeft problemen om de bal te vangen. Zwijacz passt de bal zonder na te denken. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki geeft de bal voor. Mušálek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Licul passt de bal zonder na te denken. Tejkl rent richting de bal. Tejkl passt de bal in één keer door. Mušálek rent richting de bal. Mušálek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Czagala kopt de bal weg. Mušálek heeft problemen om de bal te vangen. Bank rent richting de bal. Mušálek verovert de bal door een tackle van achteren. Mušálek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ledesma kopt de bal weg. Klungelig pakt Tejkl de bal. Bank tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bank krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Doeltrap. Nógrádi trapt de bal weg van het doel. Potocki kopt de bal weg. Mušálek is nu in balbezit. Mušálek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Abbattista kopt de bal weg. Bártfay heeft problemen om de bal te vangen. Abbattista speelt de bal door. Tejkl rent richting de bal. Tejkl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 10%, Rivia SC 90%.
Bambika - Rivia SC 7:0

46e minuut.
Inworp. Licul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potocki is nu in balbezit. Potocki geeft een lange en hoge pass. Mušálek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl passt de bal met de wreef. Potocki is nu in balbezit. Potocki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mušálek de bal. Mušálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Rivia SC 8:0

52e minuut.
Tejkl draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Konok trapt de bal weg van het doel. Potocki probeert de bal met de borst te controleren. Potocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Zwijacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwijacz passt de bal met de wreef. Mušálek rent richting de bal. Mušálek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bank de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nógrádi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledesma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Licul met een sublieme pass. Potocki is nu in balbezit. Potocki geeft een hoge lob. Daar is Mušálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mušálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek is nu in balbezit. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek rent richting de bal. Mušálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konok met een harde bal richting middenveld. Zwijacz kopt de bal weg. Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nógrádi trapt de bal weg van het doel. Potocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Mušálek de bal. Tejkl rent richting de bal. Tejkl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki geeft de bal voor. Nógrádi heeft problemen om de bal te vangen. Mušálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bártfay probeert de bal met de borst te controleren. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz passt de bal zonder na te denken. Tejkl rent richting de bal. Tejkl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Mušálek is nu in balbezit. Tejkl rent richting de bal. Tejkl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nógrádi trapt de bal weg van het doel. Potocki kopt de bal weg. Daar is Mušálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Potocki geeft een hoge lob. Kandikó heeft problemen om de bal te vangen. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušálek verovert de bal door een tackle van achteren. Mušálek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Potocki rent richting de bal. Potocki passt de bal in één keer door. Nógrádi rent richting de bal. Mušálek verovert de bal door een tackle van achteren. Mušálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mušálek rent richting de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Nógrádi geeft een hoge lob. Inworp. Ledesma met de inworp. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 15%, Rivia SC 85%.
Bambika - Rivia SC 8:0