Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tank!! The Thunder Boys
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Benetello speelt de bal door. Viventi rent richting de bal. Met opzet legt Scopelliti zijn tegenspeler op de grond. Scopelliti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Gradi is nu in balbezit. Gradi probeert naar een medespeler te passen. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti schiet op doel. Gargioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tank!! - The Thunder Boys 1:0

10e minuut.
Roano passt de bal in één keer door. Bonvini is nu in balbezit. Zacchetti maakt een afschuwelijke overtreding. Zacchetti krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Benetello bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetello passt de bal zonder na te denken. Gargioni rent richting de bal. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap. Fada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bonvini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zacchetti is nu in balbezit. Gargioni rent richting de bal. Zacchetti onderschept slim de pass. Zacchetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tank!! - The Thunder Boys 2:0

39e minuut.
Mercanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetello bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetello met een sublieme pass. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gargioni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tank!! - The Thunder Boys 3:0

41e minuut.
Daar is Viventi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercanti is nu in balbezit. Gradi is nu in balbezit. Mercanti onderschept slim de pass. Mercanti haalt uit met een fantastische trap. Praianò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank!! 42%, The Thunder Boys 58%.
Tank!! - The Thunder Boys 3:0

73e minuut.
Mercanti met een sublieme pass. Andreozzi rent richting de bal. Parri is nu in balbezit. Mercanti is nu in balbezit. Mercanti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Paoletti probeert naar een medespeler te passen. Gargioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Benzone de bal onder controle te krijgen. Greggio rent richting de bal. Greggio passt de bal in één keer door. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fada trapt de bal weg. Benetello is nu in balbezit. Mercanti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mercanti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank!! 57%, The Thunder Boys 43%.
Tank!! - The Thunder Boys 3:0