Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pena Poho Arnefol Team
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


32e minuut.
Polloni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magnelli met de inworp. Florenzano is nu in balbezit. Florenzano geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pena Poho - Arnefol Team 1:0

44e minuut.
Foico geeft de bal voor. Inworp. Faga met een snelle inworp. Menegatti rent richting de bal. Menegatti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pena Poho 39%, Arnefol Team 61%.
Pena Poho - Arnefol Team 1:0

48e minuut.
Lenzi rent richting de bal. Idea onderschept slim de pass. Idea probeert naar een medespeler te passen. Faga rent richting de bal. Faga geeft een lange en hoge pass. Sessi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Laitano geeft de bal voor. Faitelli rent richting de bal. Florenzano maakt een afschuwelijke overtreding. Florenzano krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Faga met een snelle inworp. Menegatti kan de bal niet met de borst controleren. Fratia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fratia krijgt een gele kaart. Menegatti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menegatti neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pena Poho 39%, Arnefol Team 61%.
Pena Poho - Arnefol Team 1:0