Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Dybala
pressing 2 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 46.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Burgos passt de bal in één keer door. Özbalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbalcı passt de bal in één keer door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... Milillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Barbon onderschept slim de pass. Barbon passt de bal met de wreef. Daar is Cipolloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolloni schiet op doel. Zlatanovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Dybala 1:0

10e minuut.
Tuus is nu in balbezit. Cipolloni verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cipolloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolloni schiet op doel. Zlatanovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Dybala 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Rujo de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Di Filippo kopt de bal weg. Bertelli rent richting de bal. Donadeo begaat een overtreding. Donadeo krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Codazza onderschept slim de pass. Frattoli kan de bal niet met de borst controleren. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo geeft de bal voor. Burgos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Frattoli onderschept slim de pass. Frattoli geeft een hoge lob. Bulut heeft problemen om de bal te vangen. Rujo is nu in balbezit. Rujo schiet op doel. Milillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rujo rent richting de bal. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Milillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Dybala 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 41%, Dybala 59%.
Mediolanum - Dybala 2:1

49e minuut.
Özbalcı met een sublieme pass. Zazzeroni rent richting de bal. Özbalcı begaat een overtreding. Zazzeroni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zazzeroni kan niet meer verder spelen. Brunella komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Frattoli geeft een lange en hoge pass. Cipolloni probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuus. Tuus krijgt een gele kaart. Cipolloni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dong komt het veld opgelopen. Boscarello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cipolloni rent richting de bal. Cipolloni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Dybala 3:1

69e minuut.
Özbalcı passt de bal in één keer door. Daar is Colmenares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenares met een sublieme pass. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barbon rent richting de bal. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Rispoli met een sublieme pass. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Dybala 3:2

82e minuut.
Özbalcı rent richting de bal. Brunella bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunella geeft een lange en hoge pass. Dong rent richting de bal. Dong schiet op doel. Zlatanovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bulut probeert naar een medespeler te passen. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo heeft problemen om de bal te vangen. Rujo schiet op doel. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediolanum - Dybala 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 44%, Dybala 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mediolanum - Dybala 3:3