Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.006
  • Stadion: Dybala Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7334
Dybala RUNA FC
352 Tactiek 352
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.4
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal zonder na te denken. Rujo rent richting de bal. Rujo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rujo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burgos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 1:0

3e minuut.
Daar is Verlengia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft een lange en hoge pass. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tendina de bal. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 2:0

6e minuut.
Rujo is nu in balbezit. Rujo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Galluzzi de bal. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Rujo de bal onder controle te krijgen. Viljaranta rent richting de bal. Viljaranta geeft de bal voor. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bulut geeft een hoge lob. Daar is Galluzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulut neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 3:0

17e minuut.
Secciani geeft de bal voor. Rădulescu geeft een hoge lob. Gianquinto controleert de bal met de borst. Rujo is nu in balbezit. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tuus is nu in balbezit. Tuus probeert naar een medespeler te passen. Burgos speelt de bal door. Daar is Rujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 4:0

23e minuut.
Rujo onderschept slim de pass. Rujo probeert naar een medespeler te passen. Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Burgos schiet op doel. Donadel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rujo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 5:0

26e minuut.
Rujo haalt uit met een fantastische trap. Palma probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bulut zal de hoekschop nemen. Burgos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cazzola rent richting de bal. Askri is nu in balbezit. Cazzola begaat een overtreding. Askri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Askri kan niet meer verder spelen. Colmenares komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kostiuk speelt de bal door. Burgos rent richting de bal. Burgos met een sublieme pass. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 6:0

31e minuut.
Burgos passt de bal zonder na te denken. Colmenares heeft problemen om de bal te vangen. Colmenares geeft een hoge lob. Rujo is nu in balbezit. Rujo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Palma rent richting de bal. Palma geeft de bal voor. Inworp. Özbalcı met de inworp. Kostiuk geeft een hoge lob. Donadel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares passt de bal zonder na te denken. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Donadel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 7:0

38e minuut.
Kostiuk speelt de bal door. Rujo rent richting de bal. Gianquinto rent richting de bal. Rujo verovert de bal door een tackle van achteren. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rujo kopt de bal weg. Kostiuk rent richting de bal. Kostiuk met een sublieme pass. Burgos is nu in balbezit. Burgos draait met de bal, schiet en ... Donadel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rujo passt de bal met de wreef. Kostiuk is nu in balbezit. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... Palma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tendina geeft de bal voor. Viljaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viljaranta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Viljaranta kan niet meer verder spelen. Ustillani komt het veld opgelopen. Colmenares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rujo heeft problemen om de bal te vangen. Rujo schiet op doel. Donadel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos passt de bal met de wreef. Kostiuk probeert naar een medespeler te passen. Rujo is nu in balbezit. Rujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tuccio heeft problemen om de bal te vangen. Kostiuk met een sublieme pass. Özbalcı probeert naar een medespeler te passen. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 18%, RUNA FC 82%.
Dybala - RUNA FC 7:0

46e minuut.
Verlengia is nu in balbezit. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos passt de bal zonder na te denken. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 8:0

47e minuut.
Secciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Secciani met een sublieme pass. Tuccio is nu in balbezit. Rujo rent richting de bal. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 9:0

56e minuut.
Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares geeft een lange en hoge pass. Özbalcı is nu in balbezit. Özbalcı geeft een hoge lob. Donadel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 10:0

58e minuut.
Gianquinto speelt de bal door. Tuccio rent richting de bal. Rujo onderschept slim de pass. Rujo schiet op doel. Donadel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 11:0

66e minuut.
Klungelig pakt Palma de bal. Rujo rent richting de bal. Daar is Rujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Donadel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 12:0

70e minuut.
Tuus geeft de bal voor. Rujo rent richting de bal. Tuccio rent richting de bal. Rujo onderschept slim de pass. Rujo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Donadel met een harde bal richting middenveld. Ustillani kopt de bal weg. Klungelig pakt Palma de bal. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Donadel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 13:0

73e minuut.
Secciani rent richting de bal. Secciani met een sublieme pass. Tendina is nu in balbezit. Burgos is nu in balbezit. Burgos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Donadel trapt de bal weg. Ustillani kopt de bal weg. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Donadel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 14:0

77e minuut.
Donadel trapt de bal weg van het doel. Tuccio rent richting de bal. Kostiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Rujo rent richting de bal. Rujo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 15:0

81e minuut.
Kostiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burgos de bal. Palma met een sublieme pass. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 16:0

83e minuut.
Kostiuk passt de bal met de wreef. Burgos rent richting de bal. Burgos met een sublieme pass. Klungelig pakt Rujo de bal. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - RUNA FC 17:0

88e minuut.
Daar is Bulut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulut geeft een lange en hoge pass. Rujo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kostiuk de bal. Kostiuk met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Özbalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbalcı geeft de bal voor. Burgos controleert de bal met de borst. Rujo rent richting de bal. Rujo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 22%, RUNA FC 78%.
Dybala - RUNA FC 17:0