Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco A.S.D. Pernicianese
centro Tactiek prova 3punte
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
52.5 gemiddelde waardering 29.9
outstanding Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Alfero passt de bal in één keer door. Chiappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski rent richting de bal. Chiappa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappa haalt uit met een fantastische trap. MacEachan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Altini met een sublieme pass. Alfero heeft problemen om de bal te vangen. Simionato is nu in balbezit. Simionato haalt uit met een fantastische trap. MacEachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - A.S.D. Pernicianese 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Alfero de bal. Chiappa rent richting de bal. Chiappa passt de bal in één keer door. Gallotta rent richting de bal. Gallotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Altini onderschept slim de pass. Altini speelt de bal door. Pimbó rent richting de bal. Simionato verovert de bal door een tackle van achteren. Simionato schiet op doel. MacEachan bokst de bal weg.

21e minuut.
Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady rent richting de bal. Jacquin verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquin geeft de bal voor. Simionato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jacquin onderschept slim de pass. Jacquin geeft de bal voor. Chiappa kopt de bal weg. Alfero is nu in balbezit. Alfero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gallotta met een sublieme pass. Chiappa rent richting de bal. Chiappa geeft de bal voor. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - A.S.D. Pernicianese 2:0

29e minuut.
Alfero passt de bal zonder na te denken. Öykünç rent richting de bal. Simionato onderschept slim de pass. Simionato draait met de bal, schiet en ... MacEachan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - A.S.D. Pernicianese 3:0

36e minuut.
Alfero is nu in balbezit. Alfero passt de bal met de wreef. Chiappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta rent richting de bal. Gallotta probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Altini speelt de bal door. Alfero is nu in balbezit. Simionato rent richting de bal. Chiappa is nu in balbezit. Chiappa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 25%, A.S.D. Pernicianese 75%.
Tirosecco - A.S.D. Pernicianese 3:0

46e minuut.
Jacquin met een snelle inworp. Altini is nu in balbezit. Altini geeft een lange en hoge pass. Gallotta is nu in balbezit. Gallotta geeft een lange en hoge pass. MacEachan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

48e minuut.
Gallotta draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. MacEachan met een harde bal richting middenveld. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vincenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gallotta rent richting de bal. Gallotta geeft een hoge lob. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... MacEachan bokst de bal weg.

62e minuut.
Chiappa is nu in balbezit. Gallotta rent richting de bal. Gallotta passt de bal in één keer door. Alfero is nu in balbezit. Alfero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Alfero is nu in balbezit. Chiappa rent richting de bal. Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappa rent richting de bal. Chiappa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Altini onderschept slim de pass. Jacquin rent richting de bal. Jacquin geeft een lange en hoge pass. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vincenzi met een sublieme pass. Lussu speelt de bal door. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato haalt uit met een fantastische trap. MacEachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - A.S.D. Pernicianese 4:0

82e minuut.
Klungelig pakt Spătaru de bal. Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero passt de bal in één keer door. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Alfero probeert naar een medespeler te passen. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin passt de bal met de wreef. Simionato rent richting de bal. Simionato passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ostrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kosovčić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 25%, A.S.D. Pernicianese 75%.
Tirosecco - A.S.D. Pernicianese 4:0