Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani AS Niuppy
Normal Tactiek Quadrizona
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Alduina geeft een lange en hoge pass. Facciolini kopt de bal weg. Maddalena probeert de bal met de borst te controleren. Valderama rent richting de bal. Valderama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:1

4e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek speelt de bal door. Kugrėnas met een sublieme pass. Natale rent richting de bal. Natale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Valderama onderschept slim de pass. Valderama passt de bal zonder na te denken. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:2

18e minuut.
Facciolini passt de bal zonder na te denken. Maina rent richting de bal. Maina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lulek de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lulek met een sublieme pass. Klungelig pakt Maina de bal. Maina speelt de bal door. Valderama met een sublieme pass. Maddalena onderschept slim de pass. Paal!

26e minuut.
Maina kopt de bal weg. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek speelt de bal door. Natale is nu in balbezit. Natale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kugrėnas kopt de bal weg. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale passt de bal met de wreef. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Conceição kopt de bal weg. Kugrėnas heeft problemen om de bal te vangen. Kugrėnas geeft een hoge lob. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Valderama probeert naar een medespeler te passen. Natale is nu in balbezit. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. Maddalena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani AS 78%, Niuppy 22%.
Trapani AS - Niuppy 0:2

46e minuut.
Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale verovert de bal door een tackle van achteren. Natale passt de bal zonder na te denken. Valderama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:3

48e minuut.
Amelio rent richting de bal. Kugrėnas geeft de bal voor. Natale geeft een hoge lob. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek draait met de bal, schiet en ... De Filippis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Lulek rent richting de bal. Lulek speelt de bal door. Natale rent richting de bal. Natale draait met de bal, schiet en ... De Filippis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:4

51e minuut.
Maina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valderama met een sublieme pass. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek onderschept slim de pass. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:5

54e minuut.
Molinaro rent richting de bal. Kugrėnas onderschept slim de pass. Kugrėnas geeft een hoge lob. Valderama rent richting de bal. Valderama draait met de bal, schiet en ... De Filippis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Facciolini kopt de bal weg. Lulek is nu in balbezit. Lulek passt de bal met de wreef. Natale rent richting de bal. Natale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Maina probeert naar een medespeler te passen. Valderama heeft problemen om de bal te vangen. Sivori is nu in balbezit. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:6

68e minuut.
Kugrėnas met een snelle inworp. Crocicchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale onderschept slim de pass. Natale geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Alduina de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kugrėnas met de inworp. Crocicchia rent richting de bal. Natale onderschept slim de pass. Natale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:7

72e minuut.
Facciolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lulek rent richting de bal. Lulek geeft een lange en hoge pass. Kugrėnas rent richting de bal. Kugrėnas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Valderama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valderama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:8

77e minuut.
Natale rent richting de bal. Kugrėnas rent richting de bal. Kugrėnas passt de bal in één keer door. Natale rent richting de bal. Natale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sivori rent richting de bal. Valderama onderschept slim de pass. Valderama met een sublieme pass. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:9

81e minuut.
Kugrėnas is nu in balbezit. Kugrėnas geeft een hoge lob. Maddalena kopt de bal weg. Natale heeft problemen om de bal te vangen. Natale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Sivori is nu in balbezit. Lulek onderschept slim de pass. Alduina rent richting de bal. Lulek onderschept slim de pass. Lulek geeft een hoge lob. De Filippis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Natale is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sivori geeft de bal voor. Inworp. Kugrėnas met een snelle inworp. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Kugrėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kugrėnas geeft een lange en hoge pass. Lulek kopt de bal weg. Valderama is nu in balbezit. Valderama haalt uit met een fantastische trap. De Filippis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Niuppy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani AS 90%, Niuppy 10%.
Trapani AS - Niuppy 0:10