Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Porro Hmeidan FC
Mettal Tactiek LOOAB
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Warwarczyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczerban verovert de bal door een tackle van achteren. Bison met een sublieme pass. Đorđević rent richting de bal. Đorđević geeft de bal voor. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal passt de bal zonder na te denken. Warwarczyn rent richting de bal. Warwarczyn geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buitenspel voor Opriş. Goede buitenspelval van de verdediging. Tabata komt het veld opgelopen. Belinho komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Checa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Movilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Movilescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bouron maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mihu passt de bal zonder na te denken. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu speelt de bal door. Bouron is nu in balbezit. Bouron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dalea geeft een hoge lob. Marinho kopt de bal weg. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Tabata kan de bal niet met de borst controleren. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Hmeidan FC 0:1

38e minuut.
Movilescu rent richting de bal. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Movilescu passt de bal in één keer door. Bouron rent richting de bal. Belinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bouron rent richting de bal. Bouron haalt uit met een fantastische trap. Belinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opriş rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szczerban is nu in balbezit. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertekin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ertekin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 56%, Hmeidan FC 44%.
Deportivo Porro - Hmeidan FC 0:1

48e minuut.
Đorđević rent richting de bal. Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Hmeidan FC 0:2

51e minuut.
Movilescu met een sublieme pass. Bison rent richting de bal. Bison geeft de bal voor. Mihu springt en kopt de bal. Belinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Skuczyński geeft een hoge lob. Seikkula is nu in balbezit. Seikkula geeft een lange en hoge pass. Bouron is nu in balbezit. Bouron draait met de bal, schiet en ... Belinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Seikkula met een snelle inworp. Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Opriş zijn tegenspeler op de grond. Opriş krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Đorđević onderschept slim de pass. Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu geeft een hoge lob. Tabata krijgt zijn hoofd ertegen. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Opriş probeert de bal aan de voet te houden. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş is nu in balbezit. Opriş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Hmeidan FC 1:2

84e minuut.
Cornilescu is nu in balbezit. Seikkula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đorđević met een snel genomen vrije trap. Tabata springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 56%, Hmeidan FC 44%.
Deportivo Porro - Hmeidan FC 1:2