Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JeansFX Heroes de Falcon FC
523 Tactiek Heroes...
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Dudamel rent richting de bal. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Tortolero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:1

12e minuut.
Iriarte kopt de bal weg. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudamel is nu in balbezit. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov schiet op doel. Tortolero bokst de bal weg.

13e minuut.
Kuzmanov probeert naar een medespeler te passen. Kupidura is nu in balbezit. Rosal rent richting de bal. Kupidura verovert de bal door een tackle van achteren. Kupidura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Filisiński geeft een lange en hoge pass. Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Iriarte geeft een hoge lob. Kupidura kopt de bal weg. Limardo heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kupidura de bal. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. Tortolero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:2

28e minuut.
Kupidura schiet op doel. Tortolero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Kuzmanov geeft een hoge lob. Limardo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft een hoge lob. Kupidura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kupidura onderschept slim de pass. Kupidura geeft een hoge lob. Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft de bal voor. Dudamel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov met een sublieme pass. Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Falcón probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas met een sublieme pass. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JeansFX 73%, Heroes de Falcon FC 27%.
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:3

47e minuut.
Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Filisiński speelt de bal door. Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov speelt de bal door. Dudamel rent richting de bal. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:4

49e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Limardo heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura rent richting de bal. Kupidura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:5

54e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. De Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Filisiński met een sublieme pass. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:6

57e minuut.
De Ornelas kopt de bal weg. Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura is nu in balbezit. Klungelig pakt Kupidura de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Ornelas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:7

60e minuut.
Rojas komt het veld opgelopen. Büyükses komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel. Tortolero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:8

69e minuut.
De Bruyn passt de bal in één keer door. Filisiński probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas speelt de bal door. Kupidura heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:9

73e minuut.
De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Rojas rent richting de bal. Carbonelli begaat een overtreding. Rojas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kupidura neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel. Tortolero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:10

74e minuut.
Büyükses passt de bal zonder na te denken. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov speelt de bal door. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:11

77e minuut.
Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limardo geeft een lange en hoge pass. Zanabria kopt de bal weg. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov passt de bal in één keer door. De Ornelas met een sublieme pass. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tortolero met een harde bal richting middenveld. Büyükses kopt de bal weg. Kupidura heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov passt de bal zonder na te denken. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:12

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Ornelas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. Tortolero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:13

86e minuut.
Kupidura draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Tortolero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:14

86e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses geeft een hoge lob. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tortolero trapt de bal weg van het doel. Filisiński kopt de bal weg. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Kupidura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov rent richting de bal. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JeansFX 84%, Heroes de Falcon FC 16%.
JeansFX - Heroes de Falcon FC 0:15