Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo_Minsk FK Стрыхунчыкі
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Strakovich passt de bal zonder na te denken. Lapuga is nu in balbezit. Lapuga speelt de bal door. Zinovik rent richting de bal. Zinovik schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Xianevich probeert naar een medespeler te passen. Tsitovich met een sublieme pass. Schiavo met een sublieme pass. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Samoilenka is nu in balbezit. Lapuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lapuga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zinovik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinovik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 0:1

26e minuut.
Mieleszko kopt de bal weg. Hlybotski probeert naar een medespeler te passen. Kacevich probeert de bal aan de voet te houden. Hus` bereikt de bal nog maar net als eerste. Hus` draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maskalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko onderschept slim de pass. Mieleszko passt de bal in één keer door. Hus` bereikt de bal nog maar net als eerste. Hus` draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 1:1

37e minuut.
Hus` rent richting de bal. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko passt de bal met de wreef. Xianevich rent richting de bal. Xianevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_Minsk 47%, FK Стрыхунчыкі 53%.
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 2:1

50e minuut.
Maskalevich geeft een hoge lob. Inworp. Huzenok met de inworp. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maskalevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huzenok met een snelle inworp. Mieleszko controleert de bal met de borst. Mieleszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 3:1

58e minuut.
Klungelig pakt Maskalevich de bal. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko met een sublieme pass. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 4:1

61e minuut.
Huzenok geeft een hoge lob. Strakovich probeert de bal aan de voet te houden. Mieleszko met een sublieme pass. Hus` heeft problemen om de bal te vangen. Hus` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 5:1

64e minuut.
Lyskavec geeft een hoge lob. Bus`ko kopt de bal weg. Samoilenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik verovert de bal door een tackle van achteren. Zinovik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suczkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Suczkou geeft een hoge lob. Hus` bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Baudzila trapt de bal weg van het doel. Tsitovich heeft problemen om de bal te vangen. Mieleszko probeert naar een medespeler te passen. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_Minsk 49%, FK Стрыхунчыкі 51%.
Dinamo_Minsk - FK Стрыхунчыкі 5:1