Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
virtu Dinamo_Minsk
viktory Tactiek 352
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Mihaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Lysiuk passt de bal in één keer door. Kalevich rent richting de bal. Kalevich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Dinamo_Minsk 1:0

20e minuut.
Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep passt de bal met de wreef. Lysiuk speelt de bal door. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mihaluk rent richting de bal. Lysiuk onderschept slim de pass. Lysiuk met een sublieme pass. Malashevich rent richting de bal. Malashevich schiet op doel. De bal raakt de paal. Zialevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suczkou probeert naar een medespeler te passen. Trafimik met een sublieme pass. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Trafimik de bal. Trafimik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bechikau de bal. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich geeft een hoge lob. Zialevich bokst de bal weg. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Dinamo_Minsk 2:0

32e minuut.
Lysiuk onderschept slim de pass. Lysiuk passt de bal met de wreef. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich schiet op doel. Zialevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Dinamo_Minsk 3:0

36e minuut.
Kalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huzenok. Kalevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Kotwica met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Malashevich de bal. Malashevich schiet op doel. Zialevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suczkou probeert de bal met de borst te controleren. Zialevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suczkou kan de bal niet met de borst controleren. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Suczkou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotwica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwica geeft een lange en hoge pass. Zialevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 24%, Dinamo_Minsk 76%.
virtu - Dinamo_Minsk 3:0

52e minuut.
Haurys’ geeft de bal voor. Inworp. Huzenok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhadzinski speelt de bal door. Daar is Pikarenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalevich probeert naar een medespeler te passen. Malashevich rent richting de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pikarenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Lysiuk passt de bal in één keer door. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich schiet op doel. Zialevich bokst de bal weg. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Malashevich de bal. Lysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysiuk passt de bal met de wreef. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mieleszko heeft problemen om de bal te vangen. Mieleszko speelt de bal door. Rep rent richting de bal. Malashevich rent richting de bal. Malashevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko speelt de bal door. Trafimik speelt de bal door. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Zialevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 29%, Dinamo_Minsk 71%.
virtu - Dinamo_Minsk 3:0