Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Лісы Загадкавыя Арлы
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Ziuzenak rent richting de bal. Makaruk is nu in balbezit. Makaruk speelt de bal door. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman schiet op doel. Manuryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ivantatau is nu in balbezit. Habai onderschept slim de pass. Habai met een sublieme pass. Dudzich is nu in balbezit. Dudzich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Makaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman rent richting de bal. Makaruk is nu in balbezit. Makaruk schiet op doel. Manuryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Загадкавыя Арлы 0:1

31e minuut.
Makaruk is nu in balbezit. Ziuzenak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makaruk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazarovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liavonszyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ziuzenak de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman haalt uit met een fantastische trap. Manuryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Загадкавыя Арлы 0:2

34e minuut.
Dudzich is nu in balbezit. Nazarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarovich speelt de bal door. Furman rent richting de bal. Furman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Лісы 52%, Загадкавыя Арлы 48%.
Зялёныя Лісы - Загадкавыя Арлы 0:2

48e minuut.
Zhbanau probeert naar een medespeler te passen. Nazarovich is nu in balbezit. Ziuzenak onderschept slim de pass. Dudzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Загадкавыя Арлы 1:2

51e minuut.
Daar is Furman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziuzenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman begaat een overtreding. Furman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Лісы 50%, Загадкавыя Арлы 50%.
Зялёныя Лісы - Загадкавыя Арлы 1:2