Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Магічныя Чмокі Лясныя Птушкі
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Nizikau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliarovich rent richting de bal. Nizikau verovert de bal door een tackle van achteren. Nizikau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Чмокі - Лясныя Птушкі 1:0

8e minuut.
Labur bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou verovert de bal door een tackle van achteren. Taparou passt de bal zonder na te denken. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Магічныя Чмокі - Лясныя Птушкі 1:1

11e minuut.
Zakreuski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nizikau de bal. Nizikau met een sublieme pass. Bagdanovich is nu in balbezit. Bagdanovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Bagdanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sliapakou rent richting de bal. Bagdanovich onderschept slim de pass. Bagdanovich haalt uit met een fantastische trap. Maliarovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamiralau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamiralau speelt de bal door. Rotmistrau kopt de bal weg. Bagdanovich rent richting de bal. Bagdanovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zakreuski probeert naar een medespeler te passen. Sushkevich heeft problemen om de bal te vangen. Kavalionak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kavalionak krijgt een gele kaart. Sushkevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sushkevich met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Radkevich trapt de bal weg van het doel. Taparou kopt de bal weg. Sviatlovich kan de bal niet met de borst controleren. Zhydkevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zhydkevicz haalt uit met een fantastische trap. Radkevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Znachanka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kavalionak met de inworp. Nizikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizikau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Чмокі 57%, Лясныя Птушкі 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Магічныя Чмокі - Лясныя Птушкі 1:1

54e minuut.
Pelushonak met de inworp. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou geeft een lange en hoge pass. Panevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Panevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sushkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizikau is nu in balbezit. Nizikau probeert naar een medespeler te passen. Bagdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdanovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zaviaruha is nu in balbezit. Zaviaruha geeft een lange en hoge pass. Znachanka heeft problemen om de bal te vangen. Bagdanovich rent richting de bal. Bagdanovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Чмокі - Лясныя Птушкі 2:1

87e minuut.
Sliapakou probeert naar een medespeler te passen. Bagdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich rent richting de bal. Bagdanovich onderschept slim de pass. Bagdanovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nizikau is nu in balbezit. Nizikau probeert naar een medespeler te passen. Bagdanovich is nu in balbezit. Bagdanovich haalt uit met een fantastische trap. Znachanka controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Чмокі 45%, Лясныя Птушкі 55%.
Магічныя Чмокі - Лясныя Птушкі 2:1