Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Жоўтыя Грыбы Вялікія Дзятлы
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Baklanau rent richting de bal. Chumakou onderschept slim de pass. Zhyvalok is nu in balbezit. Zhyvalok draait met de bal, schiet en ... Ladoryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zhyvalok is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Chayka ... Strafschop! Zhyvalok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zhyvalok neemt zijn aanloop. Ladoryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Грыбы - Вялікія Дзятлы 1:0

25e minuut.
Zhyvalok passt de bal zonder na te denken. Arzhanovich rent richting de bal. Arzhanovich probeert naar een medespeler te passen. Baklanau rent richting de bal. Baklanau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ladoryk trapt de bal weg. Karnilovich kopt de bal weg. Khaecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikalaenia is nu in balbezit. Nikalaenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chayka probeert naar een medespeler te passen. Nikalaenia is nu in balbezit. Liavonszyk is nu in balbezit. Nikalaenia verovert de bal door een tackle van achteren. Nikalaenia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жоўтыя Грыбы 42%, Вялікія Дзятлы 58%.
Жоўтыя Грыбы - Вялікія Дзятлы 1:0

54e minuut.
Sulima is nu in balbezit. Zhulega onderschept slim de pass. Zhulega met een sublieme pass. Baklanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklanau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chumakou verovert de bal door een tackle van achteren. Stupkevich rent richting de bal. Stupkevich passt de bal zonder na te denken. Baklanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklanau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Birukou niet meer kan verder spelen. Ryjakovich komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chayka speelt de bal door. Khaecki is nu in balbezit. Khaecki probeert naar een medespeler te passen. Nikalaenia is nu in balbezit. Nikalaenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Khaecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khaecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Savich de bal. Nikalaenia rent richting de bal. Nikalaenia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Жоўтыя Грыбы - Вялікія Дзятлы 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жоўтыя Грыбы 64%, Вялікія Дзятлы 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Жоўтыя Грыбы - Вялікія Дзятлы 1:1