Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ursa FC Green Beast
sila Tactiek Simon Rozman U
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 2
75.8 gemiddelde waardering 64.3
outstanding Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Huskić passt de bal zonder na te denken. Gorobeţ is nu in balbezit. Gorobeţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calbullahue de bal. Calbullahue maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gorobeţ geeft de bal voor. Daar is Lengyel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Yakobchev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yakobchev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yakobchev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Vincentić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna passt de bal in één keer door. Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Osuna kopt de bal weg. Huskić rent richting de bal. Huskić geeft de bal voor. Calbullahue kopt de bal weg. Lengyel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin passt de bal in één keer door. Gorobeţ met een sublieme pass. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel schiet op doel. Tegeder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Huskić met een sublieme pass. Gorobeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorobeţ passt de bal zonder na te denken. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stawski probeert de bal met de borst te controleren. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue schiet op doel. Tegeder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - Green Beast 1:0

37e minuut.
Huskić speelt de bal door. Calbullahue is nu in balbezit. Gabellieri met een sublieme pass. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue schiet op doel. Tegeder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gorobeţ passt de bal in één keer door. Huskić is nu in balbezit. Huskić passt de bal in één keer door. Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap. Tegeder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursa FC 42%, Green Beast 58%.
Ursa FC - Green Beast 1:0

46e minuut.
Asanović heeft problemen om de bal te vangen. Zinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel begaat een overtreding. Zinho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zinho kan niet meer verder spelen. Kontić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin verovert de bal door een tackle van achteren. Cavin geeft een lange en hoge pass. Lengyel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - Green Beast 2:0

58e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cavin de bal. Cavin geeft een lange en hoge pass. Lengyel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - Green Beast 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Orman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peštek de bal. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap. Tegeder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - Green Beast 4:0

82e minuut.
Pivac neemt vlug de vrije trap. Libiszewski kopt de bal weg. Osuna met een sublieme pass. Lengyel rent richting de bal. Lengyel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursa FC 41%, Green Beast 59%.
Ursa FC - Green Beast 4:0