Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina Kruskik Bronx
5 3 2 Tactiek Plitak potok
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Liechti rent richting de bal. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Labović is nu in balbezit. Labović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Labović rent richting de bal. Met opzet legt Grecu zijn tegenspeler op de grond. Labović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lozančić met een snel genomen vrije trap. Comuzzo kopt de bal weg. Labović rent richting de bal. Labović schiet op doel. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 1:0

9e minuut.
Walliyullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti is nu in balbezit. Liechti geeft de bal voor. Labović is nu in balbezit. Labović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 2:0

12e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Santinho rent richting de bal. Santinho probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labović is nu in balbezit. Labović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 3:0

20e minuut.
Labović heeft problemen om de bal te vangen. Labović geeft de bal voor. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 4:0

22e minuut.
Labović is nu in balbezit. Labović passt de bal in één keer door. Lekić geeft een lange en hoge pass. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi bokst de bal weg.

24e minuut.
Chiapuzzi met een sublieme pass. Lekić kopt de bal weg. Lozančić heeft problemen om de bal te vangen. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lozančić de bal. Labović is nu in balbezit. Labović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liechti zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Labović de bal. Labović haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Djak probeert naar een medespeler te passen. Santinho speelt de bal door. Lozančić is nu in balbezit. Lozančić geeft een hoge lob. Comuzzo krijgt zijn hoofd ertegen. Chiapuzzi bokst de bal weg. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 5:0

33e minuut.
Lekić speelt de bal door. Santinho rent richting de bal. Santinho geeft de bal voor. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ogrić kopt de bal weg. Magalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liechti. Liechti krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal zonder na te denken. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 6:0

38e minuut.
Klungelig pakt Walliyullah de bal. Labović onderschept slim de pass. Labović passt de bal in één keer door. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Labović passt de bal in één keer door. Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić geeft de bal voor. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lozančić rent richting de bal. Lozančić geeft een lange en hoge pass. Chiapuzzi bokst de bal weg. Comuzzo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lekić speelt de bal door. Santinho is nu in balbezit. Santinho passt de bal zonder na te denken. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lozančić met een sublieme pass. Comuzzo rent richting de bal. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović schiet op doel. Chiapuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 7:0

45e minuut.
Stojanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 31%, Kruskik Bronx 69%.
New Fiorentina - Kruskik Bronx 7:0

46e minuut.
Skuczyński passt de bal zonder na te denken. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Labović geeft een hoge lob. Chiapuzzi speelt de bal door. Santinho kopt de bal weg. Comuzzo heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labović rent richting de bal. Labović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 8:0

62e minuut.
Inworp. Djak met een snelle inworp. Santinho is nu in balbezit. Santinho passt de bal in één keer door. Lozančić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović passt de bal met de wreef. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Santinho geeft een hoge lob. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liechti neemt de hoekschop. Lozančić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 9:0

85e minuut.
Djak met een sublieme pass. van Mele rent richting de bal. van Mele geeft een lange en hoge pass. Daar is Skuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 9:1

86e minuut.
Lozančić rent richting de bal. Lozančić heeft problemen om de bal te vangen. Lozančić passt de bal met de wreef. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 10:1

89e minuut.
Djak probeert naar een medespeler te passen. Santinho rent richting de bal. Santinho speelt de bal door. Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić schiet op doel. Chiapuzzi bokst de bal weg. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Kruskik Bronx 11:1

90e minuut.
Sonjić passt de bal in één keer door. Ogrić heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo is nu in balbezit. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 44%, Kruskik Bronx 56%.
New Fiorentina - Kruskik Bronx 11:1