Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Nehljebi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9201
Nehljebi Luka.bb
tr Tactiek luka 3 test
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Vuličević speelt de bal door. West is nu in balbezit. West passt de bal zonder na te denken. Ovaldo is nu in balbezit. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Mujabašić probeert naar een medespeler te passen. Inworp. West met de inworp. Spatharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Solaeta met een sublieme pass. Toskić is nu in balbezit. Alexeev begaat een overtreding. Alexeev krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Nenadović rent richting de bal. Solaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Solaeta passt de bal in één keer door. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Spatharis probeert naar een medespeler te passen. West heeft problemen om de bal te vangen. West met een sublieme pass. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Solaeta geeft een lange en hoge pass. Dobrenić kopt de bal weg. Klungelig pakt Dijanezović de bal. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Zykin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt West de bal. Dobrenić is nu in balbezit. West onderschept slim de pass. West met een sublieme pass. Spatharis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kljaković is nu in balbezit. Solaeta onderschept slim de pass. Solaeta met een sublieme pass. Spatharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Villalobos geeft de bal voor. Zykin speelt de bal door. Solaeta kopt de bal weg. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Zykin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:1

26e minuut.
Mangueira rent richting de bal. Mangueira geeft een lange en hoge pass. Spatharis met een sublieme pass. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
West maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alexeev kopt de bal weg. Vuličević heeft problemen om de bal te vangen. Spatharis rent richting de bal. Spatharis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:2

30e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal zonder na te denken. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zykin trapt de bal weg van het doel. West kopt de bal weg. Dobrenić heeft problemen om de bal te vangen. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:3

44e minuut.
Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Solaeta is nu in balbezit. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Zykin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 81%, Luka.bb 19%.
Nehljebi - Luka.bb 0:3

49e minuut.
Spatharis geeft een hoge lob. Daar is Hamzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:4

50e minuut.
Dobrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrenić passt de bal met de wreef. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... Zykin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:5

51e minuut.
Dobrenić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vuličević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovaldo is nu in balbezit. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:6

54e minuut.
Toskić kopt de bal weg. Daar is Solaeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Zykin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:7

61e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Spatharis speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Zykin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Solaeta passt de bal met de wreef. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos met een sublieme pass. West is nu in balbezit. West haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
West kopt de bal weg. Hamzić probeert de bal met de borst te controleren. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:8

71e minuut.
Bajo met een sublieme pass. Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta geeft een hoge lob. Ovaldo rent richting de bal. Ovaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:9

74e minuut.
Bajo speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ovaldo de bal. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Spatharis geeft een hoge lob. Dobrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo onderschept slim de pass. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - Luka.bb 0:10

83e minuut.
Doeltrap. Zykin trapt de bal weg. Solaeta kopt de bal weg. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev geeft de bal voor. Zykin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Solaeta is nu in balbezit. Solaeta speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Spatharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis haalt uit met een fantastische trap. Zykin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Alexeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spatharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 78%, Luka.bb 22%.
Nehljebi - Luka.bb 0:10