Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zvijezda F.C.WEST HAM UNITED
3-5-2 Tactiek provjera!!
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Gordić rent richting de bal. Gordić geeft de bal voor. Žica heeft problemen om de bal te vangen. Gaviria Trujillo rent richting de bal. Gaviria Trujillo schiet op doel. Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Makowiecki met een sublieme pass. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duvnjak kopt de bal weg. Zicola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arujärv. Zicola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Băşulescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gaviria Trujillo kopt de bal weg. Duvnjak is nu in balbezit. Hindsberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hindsberg krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Hadžiavdagić met de inworp. Zicola speelt de bal door. Hadžiavdagić rent richting de bal. Hadžiavdagić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Žica met een sublieme pass. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki met een sublieme pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hadžiavdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiavdagić passt de bal zonder na te denken. Rizvić is nu in balbezit. Zicola rent richting de bal. Zicola draait met de bal, schiet en ... Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hadžiavdagić met de inworp. Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicola passt de bal zonder na te denken. Hadžiavdagić geeft een hoge lob. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - F.C.WEST HAM UNITED 1:0

42e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Klungelig pakt Žica de bal. Gaviria Trujillo rent richting de bal. Gaviria Trujillo schiet op doel. Göllei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zvijezda - F.C.WEST HAM UNITED 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zvijezda 38%, F.C.WEST HAM UNITED 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zvijezda - F.C.WEST HAM UNITED 1:1

47e minuut.
Kedluben verovert de bal door een tackle van achteren. Kedluben geeft een lange en hoge pass. Žica is nu in balbezit. Gaviria Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gaviria Trujillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jędrysik de bal. Jędrysik schiet op doel. Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Sagur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Băşulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sagur onderschept slim de pass. Băşulescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - F.C.WEST HAM UNITED 2:1

53e minuut.
Sagur geeft de bal voor. Žica kopt de bal weg. Gordić rent richting de bal. Rizvić onderschept slim de pass. Rizvić haalt uit met een fantastische trap. Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Arujärv de bal. Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicola speelt de bal door. Makowiecki geeft de bal voor. Rizvić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Duvnjak probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki geeft een hoge lob. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Balošík bokst de bal weg.

61e minuut.
Hindsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hindsberg passt de bal met de wreef. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu onderschept slim de pass. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gordić passt de bal met de wreef. Kedluben heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvić draait met de bal, schiet en ... Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gordić geeft een hoge lob. Arujärv rent richting de bal. Arujärv passt de bal zonder na te denken. Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo draait met de bal, schiet en ... Göllei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Balošík niet meer kan verder spelen. Gerevini komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu geeft de bal voor. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić schiet op doel. Gerevini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Hadžiavdagić met een sublieme pass. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Zicola de bal. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Gaviria Trujillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Göllei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zvijezda - F.C.WEST HAM UNITED 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zvijezda 33%, F.C.WEST HAM UNITED 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zvijezda - F.C.WEST HAM UNITED 2:2