Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zvijezda acko
5-3-2 Tactiek acko456
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Thormann kopt de bal weg. Kasprowicz rent richting de bal. Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann schiet op doel. Serdarević bokst de bal weg.

8e minuut.
Mrdaković probeert naar een medespeler te passen. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz passt de bal met de wreef. Robev rent richting de bal. Robev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Thormann probeert de bal aan de voet te houden. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki geeft een hoge lob. Rizvić krijgt zijn hoofd ertegen. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - acko 1:0

11e minuut.
Dobrinescu geeft een hoge lob. Hadžiavdagić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvestys. Kvestys krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Inworp. Kasprowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baćinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann verovert de bal door een tackle van achteren. Thormann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zicola met een sublieme pass. Hadžiavdagić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenzuela. Valenzuela krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kvestys passt de bal in één keer door. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz geeft de bal voor. Kvestys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvestys geeft de bal voor. Serdarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thormann rent richting de bal. Thormann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zvijezda - acko 1:1

33e minuut.
Rizvić speelt de bal door. Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mrdaković is nu in balbezit. Baćinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrdaković raakt geblesseerd tijdens het duel. Kvestys met een snel genomen vrije trap. Thormann is nu in balbezit. Thormann schiet op doel. Serdarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

42e minuut.
Alispahić verovert de bal door een tackle van achteren. Alispahić geeft een lange en hoge pass. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zvijezda 55%, acko 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zvijezda - acko 1:1

52e minuut.
Robev rent richting de bal. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz speelt de bal door. Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz met een sublieme pass. Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann schiet op doel. Serdarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Racchetti kopt de bal weg. Kvestys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvestys passt de bal met de wreef. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - acko 1:2

60e minuut.
Băşulescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Pečar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Hadžiavdagić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžiavdagić passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gogoi met een harde bal richting middenveld. Ramírez kopt de bal weg. Ikodinović met een sublieme pass. Robev rent richting de bal. Robev draait met de bal, schiet en ... Serdarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Duvnjak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zvijezda 52%, acko 48%.
FC Zvijezda - acko 1:2