Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 19:18
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Blues CF Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2259
Blues CF Stanic
433 Tactiek moja
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 27.9
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Taušan verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan passt de bal in één keer door. Leković rent richting de bal. Badur is nu in balbezit. Badur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Stanic 0:1

7e minuut.
Taušan schiet op doel. Vlaisavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković schiet op doel. Džihić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leković passt de bal zonder na te denken. Taušan probeert de bal aan de voet te houden. Valjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur is nu in balbezit. Badur geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Stanic 0:2

19e minuut.
Puksec geeft een hoge lob. Vlaisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valjević neemt de hoekschop. Demirtaş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leković speelt de bal door. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur speelt de bal door. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krota bereikt de bal nog maar net als eerste. Puksec rent richting de bal. Met opzet legt Krota zijn tegenspeler op de grond. Krota krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Krota is nu in balbezit. Puksec rent richting de bal. Krota rent richting de bal. Leković verovert de bal door een tackle van achteren. Leković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Demirtaş speelt de bal door. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan passt de bal met de wreef. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Stanic 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 73%, Stanic 27%.
Blues CF - Stanic 0:3

47e minuut.
Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković passt de bal met de wreef. Taušan is nu in balbezit. Taušan draait met de bal, schiet en ... Ljucović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bubanj passt de bal zonder na te denken. Gašić is nu in balbezit. Gašić speelt de bal door. Vatovec is nu in balbezit. Vatovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Stanic 1:3

55e minuut.
Avdagić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uskok komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambur komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vlaisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaisavljević met een sublieme pass. Fric speelt de bal door. Taušan rent richting de bal. Taušan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Stanic 1:4

81e minuut.
Bubanj is nu in balbezit. Bubanj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valjević met een snelle inworp. Badur geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş passt de bal met de wreef. Leković speelt de bal door. Taušan is nu in balbezit. Taušan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Demirtaş moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Demirtaş schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 63%, Stanic 37%.
Blues CF - Stanic 1:4