Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosnia United FCB Team
ok Tactiek TIKA TAKA
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaiskos de bal. Ciuffo met een sublieme pass. Brůha is nu in balbezit. Brůha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rafiński speelt de bal door. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz passt de bal in één keer door. Kribalis rent richting de bal. Kribalis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Brůha begaat een overtreding. Ziegler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Humboldt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kribalis schiet op doel. Delgadillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sutton onderschept slim de pass. Pejar is nu in balbezit. Sutton onderschept slim de pass. Sutton geeft een hoge lob. Albuquerque krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz geeft een hoge lob. Pinto kopt de bal weg. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Ciuffo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Cereceda kopt de bal weg. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ziegler met de inworp. Klungelig pakt Humboldt de bal. Humboldt met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sutton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutton passt de bal met de wreef. Pejar probeert naar een medespeler te passen. Kribalis rent richting de bal. Kribalis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejar is nu in balbezit. Pejar probeert naar een medespeler te passen. Kribalis rent richting de bal. Kribalis draait met de bal, schiet en ... Delgadillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 52%, FCB Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosnia United - FCB Team 0:0

49e minuut.
Humboldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Humboldt passt de bal zonder na te denken. Beerensteyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerensteyn geeft een hoge lob. Pinto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cori geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rafiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rnić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Delgadillo trapt de bal weg van het doel. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Searle niet meer kan verder spelen. Ridvan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sutton passt de bal met de wreef. Rnić is nu in balbezit. Donado begaat een overtreding. Rnić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciuffo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 52%, FCB Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosnia United - FCB Team 0:0