Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Каршакі Лёгкія Гусі
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vykun speelt de bal door. Vykun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnikau is nu in balbezit. Vykun rent richting de bal. Vykun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Каршакі - Лёгкія Гусі 0:1

9e minuut.
Vykun haalt uit met een fantastische trap. Ptashuk rent richting de bal. Ptashuk geeft een lange en hoge pass. Kalyhnevich rent richting de bal. Kalyhnevich draait met de bal, schiet en ... Chubukau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Charniak met een sublieme pass. Sitnikau rent richting de bal. Sitnikau met een sublieme pass. Vykun is nu in balbezit. Vykun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Samulevich geeft een hoge lob. Inworp. Eulash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnikau geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Charniak rent richting de bal. Lebiadzinets onderschept slim de pass. Lebiadzinets probeert naar een medespeler te passen. Skakunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakunou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vykun passt de bal zonder na te denken. Daar is Sitnikau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repchanka speelt de bal door. Vykun rent richting de bal. Vykun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Каршакі - Лёгкія Гусі 0:2

34e minuut.
Pankevich is nu in balbezit. Pankevich met een sublieme pass. Klungelig pakt Heras de bal. Sitnikau rent richting de bal. Sitnikau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Каршакі - Лёгкія Гусі 0:3

41e minuut.
Charniak speelt de bal door. Vykun bereikt de bal nog maar net als eerste. Repchanka verovert de bal door een tackle van achteren. Lebiadzinets rent richting de bal. Lebiadzinets passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ptashuk passt de bal in één keer door. Pilatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakunou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skakunou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Каршакі 54%, Лёгкія Гусі 46%.
Лясныя Каршакі - Лёгкія Гусі 0:3

52e minuut.
Chubukau rent richting de bal. Chubukau geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Charniak de bal onder controle te krijgen. Heras rent richting de bal. Heras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ptashuk geeft een lange en hoge pass. Skakunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakunou passt de bal met de wreef. Kalyhnevich rent richting de bal. Kalyhnevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Trusau rent richting de bal. Trusau probeert naar een medespeler te passen. Kalyhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakunou rent richting de bal. Skakunou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Каршакі 36%, Лёгкія Гусі 64%.
Лясныя Каршакі - Лёгкія Гусі 0:3