Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfr blascovici cornetu IF
kkk Tactiek 532
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 31
weak Schieten good
average Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik haalt uit met een fantastische trap. Kiswanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - cornetu IF 0:1

12e minuut.
Copik verovert de bal door een tackle van achteren. Copik geeft een lange en hoge pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - cornetu IF 0:2

19e minuut.
Skobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavar verovert de bal door een tackle van achteren. Šavar speelt de bal door. Lazo heeft problemen om de bal te vangen. Lazo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sese geeft een hoge lob. Ligęza heeft problemen om de bal te vangen. Vrabie is nu in balbezit. Lazo onderschept slim de pass. Lazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pinga verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Lazo rent richting de bal. Lazo draait met de bal, schiet en ... Homoţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - cornetu IF 1:2

34e minuut.
Mărcuş geeft een hoge lob. Pinga speelt de bal door. Ligęza heeft problemen om de bal te vangen. Lazo rent richting de bal. Lazo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ligęza geeft een hoge lob. Płomyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazo rent richting de bal. Lazo draait met de bal, schiet en ... Homoţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cfr blascovici - cornetu IF 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 46%, cornetu IF 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cfr blascovici - cornetu IF 2:2

55e minuut.
Cimbru rent richting de bal. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Lazo rent richting de bal. Lazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
MacGowan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dinulescu komt het veld opgelopen. Homoţescu trapt de bal weg van het doel. Skobel kopt de bal weg. Daar is Aray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fuego onderschept slim de pass. Fuego passt de bal met de wreef. Daar is Aray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copik is nu in balbezit. Copik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Šavar onderschept slim de pass. Šavar passt de bal zonder na te denken. Lazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu rent richting de bal. Dinulescu draait met de bal, schiet en ... Homoţescu bokst de bal weg.

76e minuut.
Lazo is nu in balbezit. Vrabie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lazo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šavar neemt de penalty, wat een uithaal! Homoţescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - cornetu IF 3:2

80e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese onderschept slim de pass. Sese passt de bal in één keer door. Daar is Lazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazo passt de bal zonder na te denken. Homoţescu bokst de bal weg. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - cornetu IF 4:2

85e minuut.
Copik passt de bal met de wreef. Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray geeft een hoge lob. Lazo rent richting de bal. Lazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - cornetu IF 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 23%, cornetu IF 77%.
cfr blascovici - cornetu IF 5:2