Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: FC.ERIK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3098
FC.ERIK Fyla F.C.
Normal Tactiek 1
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 40.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Arzu onderschept slim de pass. Arzu passt de bal in één keer door. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap. Bunghez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ERIK - Fyla F.C. 0:1

10e minuut.
Marga passt de bal in één keer door. Arzu geeft de bal voor. Arnaudov kopt de bal weg. Celenza is nu in balbezit. Celenza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nánási geeft een lange en hoge pass. Hart kopt de bal weg. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Celenza is nu in balbezit. Celenza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arzu is nu in balbezit. Arzu passt de bal zonder na te denken. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza draait met de bal, schiet en ... Ciurea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu met een sublieme pass. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arzu geeft de bal voor. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Ciocoiu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Araba probeert naar een medespeler te passen. Celenza is nu in balbezit. Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza onderschept slim de pass. Celenza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba met een sublieme pass. Celenza rent richting de bal. Celenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ERIK 66%, Fyla F.C. 34%.
FC.ERIK - Fyla F.C. 0:1

62e minuut.
Araba verovert de bal door een tackle van achteren. Araba met een sublieme pass. Hart speelt de bal door. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hart zal de hoekschop nemen. Arzu rent richting de bal. Arzu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Marga speelt de bal door. Costea is nu in balbezit. Arzu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arzu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Vâlcu de bal. Arzu is nu in balbezit. Arzu probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Araba is nu in balbezit. Araba geeft een lange en hoge pass. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ERIK - Fyla F.C. 0:2

89e minuut.
Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu geeft een lange en hoge pass. Celenza rent richting de bal. Celenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ERIK - Fyla F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ERIK 60%, Fyla F.C. 40%.
FC.ERIK - Fyla F.C. 0:3